Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Mennyire jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire jönnek be nektek a hosszú hajú fiúk?

Figyelt kérdés
A többi tulajdonságot leszámítva! Kort is írjatok létszives :D
2010. febr. 4. 16:09
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

ez fura kérdés kinek mileny a fejformája

most a hosszuhaj a menö :D

2010. febr. 4. 17:36
 32/56 anonim ***** válasza:
78%

Nyugi, kérdező... Hülyék voltak, vannak, lesznek, ez van, nem lehet velük mit csinálni, sajnos. Aki nem lát tovább az orránál, az előbb-utóbb iszonyatosat fog tanyálni. Ha utána sem jön rá, hogy mi a helyzet, akkor az az ő baja.

Ha pl. még az sem jut eszükbe, hogy bizony sok olyan férfi van, akinek egyszerűen _NEM ÁLL JÓL_ a rövid haj (mert pl. ronda golyófeje lesz tőle), sok lánynak meg a hosszú (mert pl. eltűnik benne az arca), akkor azzal magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt... ahogy az összes többi általánosításukkal is.

Főleg, ha azt sem veszik észre, ami szintén említésre került feljebb, hogy diszkókban, ahol a klasszikus rövid hajú "pasik" és hosszú hajú "csajok" gyülekeznek, tényleg sokkal gyakoribb és megszokottabb a nemi betegségek széles választéka, mint mondjuk egy Therion koncerten (amiről persze az érintett szűklátókörűek megint csak azt hiszik, hogy "szifiliszes rokkerbagázs" - oda se neki, hogy a Miskolci Operafesztiválra is meghívták őket...).

Aki hülye, az hülye, kész. :) Fogadd el. Nem jó, hogy így van, de így van, sajna. Tovább kell lépni és nem törődni velük.

2010. febr. 4. 17:40
 33/56 anonim ***** válasza:

sajnos énis csak sírni tudok rajtatok, de őszintén szólva hidegen is hagy, kinőttem már ebből, én tzdom mikell nekem és az nemegy hosszúhajú pasi, ezvan:D

biztos találsz majd olyan lányt/fiút akinek ez jönbed.

2010. febr. 4. 17:41
 34/56 anonim ***** válasza:
2010. febr. 4. 17:42
 35/56 A kérdező kommentje:
egyértelmű hogy lányt :D szeritned miért a lányoktól kérdeztem ezt? -.- xDd
2010. febr. 4. 17:44
 36/56 Maeglin válasza:
85%

Tényleg nem értem a mai fiatalokat! Nem tök mindegy kinek milyen hosszú a haja? A hajat 2 perc alatt le lehet vágni, de az ostobaság ellen egy élet is kevés!

Az hogy valaki hosszú hajú, még nem biztos, hogy rocker, ha meg rövid hajú nem biztos, hogy diszkós. Csomó hosszú hajú ismerősöm drum&bass-es meg van aki rapper. Én meg rövid hajú vagyok 2 éve és rockot hallgatok, meg jazz-t és komolyzenét. Van még egyáltalán ilyen???

A b+zisság-ról meg: elég érdekes, hogy valaki így gondolja. Hozzátenném az emberiség történelmében jóval hosszabb időszakban volt a hosszú haj "divat" a férfiaknál. Nézze meg mindenki a törikönyvét. A középkorban senki sem vágta rövidre csak úgy passzióból. Ókorban is inkább a jómódúak.

A komolyságról meg. Nálunk az egyetemen van jó pár hosszú hajú srác (nem bölcsészkaros vagyok, hanem TTK-s XD). Amúgy meg még én is lehet hogy visszanöveztem, és így én lehetek a 2. hosszú hajú PhD hallgató (doktoris) a karon. :)

Ezzel azt akarom mondani, hogy hosszú haj nem egyenlő rockerek és igénytelen idióták. Ugyanannyi surmó, ostoba és piás van a rövid hajúak között is. Ez csak előítélet. Engem is sokan idióta rockernek tartottak, az mindegy hogy évfolyamelsők között vagyok, és nem iszok olyan sokat, mint a többi hajas társam, és legalábbis mások elmondása szerint kedves vagyok (bár nem tudom miért hiszik ezt :P).

Illetve kíváncsi lennék azokra az "érett nőkre", akik csak a külsőségre adnak. Ha egy esetleg számukra minden tekintetben tökéletes férfitől csak a haj választaná el őket, az szerintem cseppet sem érett hozzáállás.

2010. febr. 4. 18:22
 37/56 A kérdező kommentje:

18:22

Ezt a hozzászólást nagyon díjazom. (Y)

Okosan le lett vezetve a dolog.

2010. febr. 4. 18:27
 38/56 anonim ***** válasza:
4%

Ha megnéztétek azt a linket, amit a kérdező tett fel, akkor az egy undorító, tetovált pasas.

Elég hülyén néz ki:S

A sok buta liba bukik az ilyen menő csávókára.

Normális férfi:

-rövid vagy félhosszú haj

-nulla tetkó, nulla piercing

-farmer

-ing

-normális cipő

Sportcipő csak sportoláskor!

Én is elegáns vagyok és nőies, hosszú hajam van. És férfinak kinéző komoly ürge jöhet csak mellém.

A nők 50%-nak nem jön be a copfos és hosszú hajú pasik. ez van.

Apám sem hsszú hajú, de még a tesóm sem és a pasim sem!

Ja a papám sem, és az utcánkban egy férfinak sincs hosszú haja!

A belinket gitáros-tetkós lehet szifiliszes meg drogos is...elég undi.

2010. febr. 4. 18:39
 39/56 A kérdező kommentje:

18:39

Ha feltűnt volna, nem én tettem fel (linkeltem), de ne zavarjon! :D

Ugyanis azt a linkelős dolgot magamra értettem, magamról pedig nem mutatok képet xD

Olvass visszáb és okosodj :D

2010. febr. 4. 18:44
 40/56 anonim ***** válasza:

Mindegy, nem néztem utána.

Eléggé nem szép látvány.

2010. febr. 4. 18:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!