Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Mennyire jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire jönnek be nektek a hosszú hajú fiúk?

Figyelt kérdés
A többi tulajdonságot leszámítva! Kort is írjatok létszives :D
2010. febr. 4. 16:09
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

Imádom a hosszú hajú pasikat, volt barátomnak derékig érő csodaszép haja volt.

20/L

2010. febr. 4. 17:09
 22/56 A kérdező kommentje:
Elnézést azoktól akiket az előző kommentemmel megsértettem, de nem ez volt a célom. Csak csodálom a mai nőstényeket :D
2010. febr. 4. 17:14
 23/56 anonim ***** válasza:
0%

wááá...kérdező:D:D te nagyon hülye vagy, megkell védenem a 16 nemtom hanyast, vagyis azt akit leszóltál. a médiában szereplő hosszúhajú rokkerek, akikért odavan egykét elfajzott tini azok nagyrésze igenis drogos, szifiliszes stb elfajzott hülye. ezvan, sajnálom:D

és ehhez nemkell győzikén felnőni, majdha idősebb leszel, kinövöd teis ezt a hosszúhajas dolgot, és meglátod h miről beszéltünk.

pusszancs:D

2010. febr. 4. 17:15
 24/56 anonim ***** válasza:
83%
16:47! Az anyucikád az AIDS-es te fa**kalap! Miért kell mindenhol lefikázni a rockereket/metalosokat?! Mert nem úgy néz ki, mint Ti? Mert nem azt a zenét hallgatják, mint mások?! Egy discoban sokkal nagyobb fertő van, és valljuk be, 100* nagyobb az esélye, hogy AIDS-et, vagy valamilyen egyéb nemibetegséget szed össze az ember... Gondolkodj már, mielőtt pofázol! Idióta...
2010. febr. 4. 17:17
 25/56 anonim ***** válasza:
0%
én ugyan nem a 16-47-es vagyok, de cseppet sem jönnek be a hosszúhajúak, és nem, nemazért mert nemúgynézki, mint én, hanem azért mert egyszerűen nem tetszik a külsejük, nem tetszik a mentalitásuk, nem tetszik az életfilozófiájuk, és semmi sem tetszik bennük. de legfőképp az nem, h elrondítják magukat egy stílus kedvéért, és h nekik kötelező úgy is kinézni, amilyen zenét hallgatnak. ez a felfogás gáz. bocsi.
2010. febr. 4. 17:20
 26/56 anonim ***** válasza:
Kopasz kigyúrt forever
2010. febr. 4. 17:21
 27/56 A kérdező kommentje:

17:20

Te miből gondolod hogy aki hosszú hajú az csak is rocker lehet? Komolyan mondom nem értem a mai népet :D

2010. febr. 4. 17:25
 28/56 anonim ***** válasza:
ImádomImádomImádom..De max csak ha nagyon jól áll neki akkor lehet kicsit hosszabb is,amúgy inkább olyan arcba kicsit belógó,tarkóig érő szal értitek^^
2010. febr. 4. 17:27
 29/56 anonim ***** válasza:
mer 99%-ban a rokkereknek vagy az alterosoknak, vagy a punkoknak van hosszú hajúk, mert nekik ez kötelező h kifejezzék önmagukat :D
2010. febr. 4. 17:30
 30/56 A kérdező kommentje:
hát ezen már csak sírni tudok :DDd
2010. febr. 4. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!