Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért nem mentetek el valahova szilveszterezni, és mit csináltok otthon?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 22:28
21/22 anonim válasza:
mert dolgozom kulfoldon, es a szilveszter pont beleesett. Itt nem ismerek senkit stb. meg a tv sem erdekel, mert csak nemet csatornak vannak, szval itt ulok egyedul a szobaban, es nezegetem ezt a kis tabletet 64 Kb/sek. internetsebesseg mellett....?:D
22/22 anonim válasza:
Mert az igazi barataim tolem tobb ezer kilometerre vannak es ugyan itt vannak klassz barataim, de megsem erzem ugy h szeretnek veluk tolteni akar egy percet is:-)))Ez az elso szilveszterem ezek nelkul az emeberek nelkul es mar ettol jol vagyok:-)
Hatuloto, az h a ferjemmel vagyok akitol neha baromira szeretnek elvalni, ez a mai nap ilyen.Szoval mozi maraton, illetve azon valo vitatkozas hogy mit nezzunk, miert, hogyan es ugy erzem h most azonnal ki....szom a tevet.
2015 olyan boldog lesz amilyenne teszem es elhataroztam, hogy eletem egyik legjobb eve lesz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!