Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mibe mentek ma bulizni?
Figyelt kérdés
én miniruhába szeretnék menni, nem röhögnek ki? fekete miniruha, fekete hosszu száru magassarku csizma köves, fekete bolero, arany színű nyaklánc. gáz?2014. dec. 31. 17:17
21/24 anonim válasza:
Én egy sötétzöld miniruhában leszek,egy fekete bő pulcsi,fekete cicanaci és fekete hosszúszárú rockercsizma:D nekem nagyon tetszik:)szerintem a te cuccod is pont jó lesz mára.
22/24 anonim válasza:
#8: Egyelek meg, nagyon édes vagy. :D
23/24 A kérdező kommentje:
mért egy buliba mit kell felvenni? :D a szoknyám nem olyan mini hogy ki látszik a p..ám :D comb és térd közé ér. felül sem lesz kint semmim mert a bolero takar :) :P :P
2014. dec. 31. 19:12
24/24 anonim válasza:
Ez így már jobb, hogy pontosítottad. Szürke hari jo,es a lapos csizma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!