Csajok ha bulizni mentek akk pasizas, szex celjabol mentek vagy csak siman bulizni, jolerezni magatokat?
Én nem az a csaj vagyok aki buliba éppen pasizni jár. Én leginkább csak a barátaimmal megyek el és úgy hogy simán jól érezzem magam, persze próbálkoznak nálam pasik de mindet elutasítom mert én komoly kapcsolat céljából ismerkedem csak, kalandozás az nem az én világom.
Én mindig a barátaimmal megyek a baráti körünkkel, fiúk, lányok vegyesen általában mindenki hozza a párját magával, szóval nálunk ez így megy. Nekem van barátom bár ő nem az a bulizós így ő ritkán jön velünk de ettől független én jól érezni megyek magam, nem szexelni meg ilyen dolgok miatt. Az előző barátomat egy buliba ismertem meg, de vele is úgy kezdődött hogy én mentem oda hozzá beszélgetni mert az elég laza buli volt, és ment minden tovább a későbbiekben, de hamar szakítottunk mert ő más jellem volt, ő minden buliba ott van a barátaival, akkor is voltak ott barátai csak sokan még nem értek oda ő meg munka után ment közvetlen oda mivel a barátai egy másik helyen voltak alapozni. Ez így hosszú.
A jelenlegi barátom nem egy bulizós fajta ő inkább ilyen más egyéb programokra szeret eljárni, airsoft, paintball, túrázások, meg jár nagyon sokat fotózni mivel imádja, én rengetegszer tartok velük is mert bírom őket és ismerek pár embert abba a körbe is, de a barátom leginkább csak az ilyen összejövetelek után szokott elmenni egy laza kocsmázásra, meg időnként koncertekre és ennyi. Én sem járok el minden hétvégén bulizni csak 2-3 hetente maximum, de akkor csak is azért hogy picit kiengedjem a fáradt gőzt.
Gumi mindig van nalam, elso a biztonsag, bar volt olyan, hogy egy bnom rohant hozzam vissza, hogy van-e gumi nalam, mert a sracnal, akit felszedett, nincs..:D
Amugy mikor hogy, bar en sorozni szoktam, ruhellem a discot, sokszor kimondottan pasizni megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!