Aki csúnya, nyomi testre is és eléggé gátlásos, félénk, parázós típus fiúként, ha lányokról van szó, az hogyan szokott sikeresebb lenni a lányoknál, hogy összejön neki kapcsolat vagy csak szex?
Miért kellenél bárkinek is? Jó, le leszek pontozva, de ha belegondolsz nincs semmi megkapó sem a külsődben SEM PEDIG a belsődben. Selejt vagy, magyarán. Szar? Szar. Tegyél ellene, gyúrással, ölözködéssel például. Meg szedj magadra egy kis önbizalmat...
Jah és... nem a szex körül forog a világ. Ne a barátnő/szexpajtás találása legyen életed fő célja. Ennyire ne legyél balfék.
Ha már tudod kérdező, hogy mi a probléma, akkor miért nem változtatsz? Ha engedte a lány, hogy fogdosd (petting), akkor nem hiszem, hogy esélytelen lettél volna nála. Legyél egy kicsit határozottabb. Talán a magabiztosság a legfontosabb egy férfi esetében. Ha az hiányzik, akkor lehet kigyúrt izomgyuri is, akkor sem fog senkinek sem kelleni.
(kicsit pocakos, vékony testalkatú átlagos gyerek vagyok és volt több kapcsolatom is már, amik hosszabb ideig tartottak...)
Én nem hiszem, hogy ez teljesen így van, ahogy írod a külsődről. Lehet, hogy csak kevés az önbizalmad.
Szerintem légy erélyes. Láttam olyan fiút, aki csúnya volt arcra, meg unszimpatikus teljesen, de felhívta magára a figyelmet, hogy igyekezett jó holmikba megjelenni, meg erélyes volt, volt tartása. Nem volt egy nagy csajozógép, de nem egy sikere volt már. Szerintem belőled a határozott fellépés hiányzik inkább. Sok nő azt szereti ! A jó fiúkat meg kihasználják, mivel JÓK !
Kedves hármas! Egyél szart. Egyébként pedig, a kérdző drága itt nyavajog, hisztizik egy nőért. Életképtelen. Én csak őszinte voltam. Az igazság pedi fáj. És mintha neked is fájna...
Kérdező, te kis buta, nem izomállatnak kell lenned, hanem férfiasabbnak egy szalmaszálnál. És, ha itt nyavalyogsz, senkit sem izgat, te miket tolerálsz. Szarul nézel ki - mit lehet tanácsolni? Plasztika? Ha kajára sincs pénzed, kiesett. Gyúrsz? Közelebb állsz a javuláshoz. Önbizalomhiány? Neked nem nő kell, mert nem fog dobni rajta, ha megdugsz egyet. Magaddal békülj ki előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!