Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, bulizni egy fiú "baráttal" normális?
Lányok!
Ha van egy srác,akinek bejöttök,de nagyon,ezt tudjátok is,mert elmondta,de ti elvileg csak barátként tekintetek rá,mégis kettesben akartok vele bulizni..ez megszokott?
Úgy értem ok,bulizzon fiúval,aki csak "barát",de ha tudja,h odavagyok érte,akkor nem gondolja,h rossz ötlet?
Esetleg én is bejövök neki,csak nem vallja be még magának se?
Vagy csak akar egy szar estét okozni nekem..:)
Miért lenne szar az estéd??? Te okozol saját magadnak szar estét azzal, hogy ahelyett hogy élveznéd hogy együtt bulizol a szerelmeddel, itt sopánkotsz hogy mi lesz, jajajaj, tudodmit? Szerintem bízd a lányra hogy mi lesz, te ne is foglalkozz vele, mert te elég nyámnyilának nézel ki.
Ahelyett hogy örülnél...
Általában tudod mi szokott lenni a vége annak amikor egy lány azt mondja : " de attól még barátok leszünk jó?"
Az hogy onnantól semmi nem lesz ugyanaz, és eltávolodnak egymástól. Ez a lány meg próbálkozik betartani amit mondott, te meg nem neki sírsz egyenesen, hanem itt elemezteted ki a viselkedését, ahelyett hogy megkérdeznéd tőle.
16L
Egyenesen elmondtam neki,mit érzek,a bulit is megmondtam,h annyira nem jó ötlet,pont azért,amit előbb írtam.
Ő erősködik,h menjünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!