Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a jobb oldalon lóg ki a kisajkam, a balon nem. Ez normális? 15/L
Figyelt kérdés
nem vagyok szétba... még szûz vagyok, de ez olyan csúnya, hogy szerintem az is maradok.2013. dec. 29. 19:15
1/9 anonim válasza:
dugjál fel egy 2 oldali tükröt és meg van oldva a problémád:)
2/9 anonim válasza:
Nem jelenthet problémát. Azért a privátokra készülj!
3/9 anonim válasza:
Hidd el nem csúnya az,láttam már olyant és tetszett,ne aggódj.
Illetve aki szeret,annak nem számít! :)
4/9 anonim válasza:
látszik ez a bugyin keresztül? vagy mindenkinek meg akarod mutatni az utcán? ez van, aki szeretni fog téged az telibe fogja szarni
6/9 anonim válasza:
Mutass képet és akkor.megmondom:)
7/9 anonim válasza:
Senki sem szimmetrikus:) Egy punci nem lehet csúnya:)
8/9 anonim válasza:
Normális teljesen. És ne félj, senki nem fog ezért fanyalogni. Nekem még külön tetszene is, mert ez nem egy gyakori dolog. :))
24f
9/9 anonim válasza:
Normális, nincs vele gond. Aki pedig meglátja majd az ágyban annak biztos nem lesz vele problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!