Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mibe mentek ma bulizni?
Figyelt kérdés
én miniruhába szeretnék menni, nem röhögnek ki? fekete miniruha, fekete hosszu száru magassarku csizma köves, fekete bolero, arany színű nyaklánc. gáz?2014. dec. 31. 17:17
12/24 anonim válasza:
De szemeteszsák van otthon, menj abba!
13/24 anonim válasza:
Nem egyszer van szilveszter, hanem évente, amíg meg nem halsz.
Az, hogy ez egy "különleges alkalom" nem magyarázat arra, hogy r*bancnak öltözz. Közönséges. Ennyi.
14/24 A kérdező kommentje:
és ha esetleg egy szürke meleg harisnyával veszem fel? úgy milyen lenne? meg a lapos talpú csizmám?
2014. dec. 31. 17:33
16/24 anonim válasza:
Akkor is rîbancos:) Úgy látom mindenáron az akarsz lenni.
17/24 anonim válasza:
Magassarkú, vörös miniruha, fekete bőrdzseki :D
18/24 anonim válasza:
Vegyél fel amit akarsz, szerinted melyikünket érdekli itt? Még ha most ránk is hallgatsz ugyanolyan magamutogatós leszel és maradsz. Fagyjál meg a szép ruhádban, bánom is én.
19/24 anonim válasza:
Vedd fel a magassarkút nyugodtan mert irtó szexi :$ 20l
20/24 anonim válasza:
Nem tudom milyen helyre mész, ha házibuli szerintem vehetnél alá nadrágot és ott majd félremész, leveszed, elrakod és csak a partyruha marad rajtad. Azért meg ne fázz, nagyon hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!