Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki rendszeresen tornázik, állandóan olvas valamit, és nagyon fontos neki a tanulás?

Figyelt kérdés

Emellett igyekszik jól kinézni, de még így sincs kibékülve magával. Az emberekkel kijön, szeretik is, de nem tudnak elmélyülni a kapcsolatai.

A soha meg nem elégedés emberének tartja magát.

2014. dec. 31. 13:51
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Nem olvastam vissza semmit, mert én ilyen kis tróger vagyok, és csak válaszolok a kérdésre.

Beképzelt. Rengeteg ilyen embert ismerek sajnos, magukról azt állítják, hogy ők biza' önbizalomhiányosak.. de közben mindenki felett állnak. Az ilyen lányok elítélik azokat, akik nem úgy tesznek mint ők, és ez szomorú. (Pont úgy, ahogy én ítélem el most őket haha)

2015. febr. 11. 16:37
 52/52 A kérdező kommentje:
:(
2015. febr. 11. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!