Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lányról, aki rendszeresen tornázik, állandóan olvas valamit, és nagyon fontos neki a tanulás?
Emellett igyekszik jól kinézni, de még így sincs kibékülve magával. Az emberekkel kijön, szeretik is, de nem tudnak elmélyülni a kapcsolatai.
A soha meg nem elégedés emberének tartja magát.
Sok ismerősöm van aki diploma nélkül is igen sikeres gazdag ember lett. Például egy indiai szakács akinek ma több étterme is van. El sem hinnéd honnan indult és milyen hamar sikeres lett diploma nélkül. Ellenben van rengeteg diplomás ismerősöm is aki pl ma takarítóként keresi a kenyerét.
Én sem lettem túl sikeres egy hűdejó mérnöki végzettséggel. Az egyetem után kezdhettem a nulláról talpraállni. Még a hazámat is el kellett hagyjam.
Értem én, egy papír az csak papír, de kell.
Nekik meg gratulálok, jól csinálták.
Lehet, hogy innen nagypofájúnak tűntem, de én egyik foglalkozást sem nézem le, miért is tenném?
Nekem ez az álmom, hogy kutatási területen helyezkedjek el, ezért mindent meg fogok tenni, ha meg nem jön össze, akkor meg átértékelem az életemet és mást fogok tenni, de erre még nem gondolok, mert hinnem kell.
Az álom attól álom, hogy képes lennék "meghalni" érte.
Ha te még nem érezted, akkor nagyon sajnállak.
Lehet talán engedni kéne, hogy megismerhessenek, és nem állandóan egy "fal" mögé húzódni.
Olvasd el: Maltz Maxwell - Pszichokibernetika
A problémád forrása és megoldása a könyveben van. Örülök, hogy segíthettem. :)
Nekem van egy saját matematikai tételem. Bizonyítottam az elméletem helyességét több száz oldalon. Fel is használtam a tételt gyakorlatban programozásnál. Az IQ-m is 145. Na és? Nem lettem se híres, se gazdag.
Én is álmodoztam róla hogy majd pl a nasanál fogok dolgozni és mégse így lett. Ez a való élet, nem egy film. Itt nem mindenkinek válnak valóra az álmai. Ne kövesd el azt a hibát amit én. Stabilabb két lábon állni mint egyen...
#28-as azért remélem legalább büszke vagy magadra, mert én a helyedben az lennék!
ezzel a dicsérettel nem sokra mész tudom, de nem kell téged félteni, szerintem életrevaló ember vagy. és ez bárminél többet ér.
majd remélem egyszer én is az leszek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!