Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki rendszeresen tornázik, állandóan olvas valamit, és nagyon fontos neki a tanulás?

Figyelt kérdés

Emellett igyekszik jól kinézni, de még így sincs kibékülve magával. Az emberekkel kijön, szeretik is, de nem tudnak elmélyülni a kapcsolatai.

A soha meg nem elégedés emberének tartja magát.

2014. dec. 31. 13:51
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
26%
Az a baj veletek tanulós lányokkal hogy kiöregedésig tanulni akartok. A tanulás és a pénz fontosabb nektek mint egy normális párkapcsolat, család. Az alkalmi kapcsolatokhoz meg túl fapofák vagytok és nem vagytok igazán közösségi emberek se. Ezért is írtam hogy inkább soha többet ilyen. Nem akarok mégegyszer aknára futni ehy olyan nő ,ellett aki nem képes normális komoly kapcsolatra.
2014. dec. 31. 14:15
 12/52 A kérdező kommentje:
#11-es most meg kéne sértődnöm, de igazad van.
2014. dec. 31. 14:19
 13/52 anonim ***** válasza:
Kicsit fura ,mert a lány E/3-ban beszél magáról.
2014. dec. 31. 14:21
 14/52 PearlDiver ***** válasza:
47%
#13 nem mintha ezzel egyedül lenne a kérdezők között...
2014. dec. 31. 14:23
 15/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, így sikerült most a megfogalmazás, bár ettől függetlenül szerintem átjött, amit kérdezni szerettem volna.:)

Valószínűleg azért vagyok, ilyen, mert senkitől sem szeretnék függni anyagilag, se érzelmileg. (ez utóbbi később, de talán már most is hátrány lehet.)

2014. dec. 31. 14:26
 16/52 anonim ***** válasza:
0%

"aki rendszeresen tornázik"

Mindenki csinál valamit, ehhez most mit kéne, hogy szóljak?

"állandóan olvas valamit"

Nem rossz pont, bár egy túlságosan művelt nővel sem tudnám elképzelni az életem.

"nagyon fontos neki a tanulás"

Azért másra is jusson ideje, nem akarom magam egyszer csak azon kapni, hogy egy élő lexikonnal élek együtt, eléggé önbizalom-romboló tud lenni, amikor egy nő mindenben műveltebb a férfinál.

"igyekszik jól kinézni"

Melyik nő nem?

"de még így sincs kibékülve magával"

Akkor én mégis hogy legyek vele kibékülve, ha önmagával sincs?

"emberekkel kijön, szeretik is, de nem tudnak elmélyülni a kapcsolatai"

Ettől féltem. Felszínes, mindenkinek a jó oldalát mutatja, így persze, hogy mindenki "szereti".

"a soha meg nem elégedés emberének tartja magát"

Hosszabb távon semmiképp sem tudnám elviselni, hogy folyton önmagával versenyez, és sosem tudja önmagát legyőzni.

Nem tudom, nem hiszem, hogy több energiát fektetnék bele abba, hogy jobban megismerjem, mint akármelyik másik nőt.

2014. dec. 31. 14:30
 17/52 Noren1989 ***** válasza:
Talán azt, h van esélye elérni valamit az életben, és nem feltétlen a minél nagyobb purdé számára a megélhetés eszköze. Ennél többet nem. H megd_gnám, vagy sem, az csak egy kép után derülne ki.
2014. dec. 31. 14:31
 18/52 anonim ***** válasza:

Arról sokat mesélhetnék hogy az anyagiak és a tanulás mennyire nem függ össze... :)

Harminc éves koromig tanultam. Olyan végzettségem van amiről sokan csak álmodoznak. Több nyelven beszélek. Mégis voltam vele hajléktalan. És most se a szakmámban dolgozok. Eléggé el vagy tévedve ha azt hiszed a diploma és a tudás elég a biztos sikerhez.

Ma de majd az élet téged is kijózanít. Reméljük nem túl későn, mint engem..l

2014. dec. 31. 14:33
 19/52 anonim ***** válasza:
Boccs az elgépelések miatt, telefonról írok.
2014. dec. 31. 14:35
 20/52 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem a diploma és a tanulás nagyon fontos a sikerhez.:)
2014. dec. 31. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!