Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lányról, aki rendszeresen tornázik, állandóan olvas valamit, és nagyon fontos neki a tanulás?
Figyelt kérdés
Emellett igyekszik jól kinézni, de még így sincs kibékülve magával. Az emberekkel kijön, szeretik is, de nem tudnak elmélyülni a kapcsolatai.
A soha meg nem elégedés emberének tartja magát.
2014. dec. 31. 13:51
41/52 A kérdező kommentje:
Akkor így jártam
2014. dec. 31. 17:59
42/52 anonim válasza:
Na véletlen rányomtam a küldésre.
Szóval a médiából rád öntött gazdag szingli vágyálom egy nagy marhaság. Ha gazdag és sikeres akarsz lenni akkor pont a szingliség ami iszonyat nagy akadály lesz ennek elérésében. A színészek kivételével szinte minden gazdag és sikeres ember mögött egy egészséges párkapcsolat van. Mondok egy példát: Bill Gates
43/52 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy ennyire boldogtalan vagy:/
2014. dec. 31. 18:05
44/52 anonim válasza:
Ha lett volna egy normális párkapcsolatom akkor már nem itt tartanék. Többször is csak ennyin múlott a kudarc. A legnagyobb hajtás kellős közepén jó lett volna pár kedves szó legalább esténként, egy jó hangulatú hétvége a párommal, családommal, stb. A szingli élet egy pokol, főleg ha minden idődet a karrieredre áldozod.
45/52 A kérdező kommentje:
Miért, ha már itt tartunk én sem vagyok boldog
2014. dec. 31. 18:14
46/52 anonim válasza:
Lehet mert a gazdag független szingli vágyálom ellenére azért érzed hogy ez így nincs rendjén. Felejtsd el a szingliséget és könnyebb lesz gazdaggá és sikeressé válnod. A független szó meg csak divat, nincs abban semmi jó. Én most is fühgetlen szingli vagyok és az ég világon semmi jó nincs benne. Az ember alapvetően társas lény. Nem arra van tervezve hogy egyedül ücsörögjön egy szobában.
47/52 A kérdező kommentje:
Arra még nem gondoltál, hogy ügyesebb leszek, mint te és lesz barátom, meg talán gyerekeim is?:)
2014. dec. 31. 19:00
48/52 anonim válasza:
Pont ezt magyaráztam hogy tanulj a hibámból. A karrierépítésért ne áldozd be totálisan a kapcsolatépítést és családalapítást. Nem olyan jó szinglinek lenni mint azt a média hangoztatja.
49/52 A kérdező kommentje:
:)
2014. dec. 31. 19:08
50/52 anonim válasza:
Nem gond,ha valaki sportol és mellette agyban is edzi magát,csak kedves kérdező,te mindkeinek meg akarsz felelni a környezetedből,az ég adta e világon,ami nem fog menni,bármit csinálsz.Szerinted Karinthy Frigyest azért olvassák még ma is 100 év távlatából,mert kívül-belül gyönyörű férfi volt?A francokat,a stílusa miatt.Meg még sorolhatnék pár példát,de ha már maximalizmus,ott van szerencsétlen Máté Péter,aki szintén meg akart felelni a közönségnek és családnak egyaránt,el is vitte 37 évesen a szívroham.Szóval gondold át a dolgokat és fogadd el,hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!