Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az édes srácok?
8. vagyok:Nekem is volt egy olyan lány.Sőt az a lány el is hitette velem,hogy engem akar.Szerelmet vallott,erre lelépett mással még mielőtt kimondhattuk volna,hogy egy pár vagyunk.Mellesleg előtte legalább 1 évet vártam rá.Teljesen magamba voltam zuhanva és úgy éreztem,hogy akit nekem szánt a sors,azt is elvesztettem saját magam miatt.Utána 1 évet töltöttem azzal,hogy olyan legyek,aki nem törődik senkivel és rájöttem,hogy már tényleg senki nem érdekelt,találtam magamnak egy célt.Gondoltam,hogy keresek valakit csak szexre és végül akadt is volna 17-40 évesig elég sok jelentkező,de kihátráltam és inkább leszartam az egészet.1 évre jegeltem az egész ismerkedés témát,csak a céljaimmal és magammal foglalkoztam.Eljártam kondizni,haverokkal szórakozni,aztán egyszer poénból regisztráltam egy társkeresőre,mert unatkoztam és megláttam a mostani barátnőmet.Gondoltam,hogy nincs veszteni valóm.Írtam neki és 4 órát beszélgettünk.Az első randink majdnem 9 óra hosszú lett és akkor tudatosult bennem,hogy ezt a lányt akarom.
Sok lánnyal randiztam és sokkal próbáltak összehozni és ő volt a 2. olyan lány az életemben,akivel tényleg egy hullámhosszon vagyunk.Körülöttem tényleg szép lassan mindenki talált párt,miközben én egyedül tengődtem.Nehéz pozitívnak lenni,ha csak csalódás ér.Én tényleg tudom,de idővel mindenki talál egy olyan lányt/fiút,akinek ő a zsánere.
Mit értesz "édes" alatt?
Szerintem tele van még ez az oldal is olyanokkal, akik nyíltan vállalták, hogy tetszik nekik egy bizonyos lány. Kedveskedtek neki, elhívták randizni, szerelmet vallottak neki...
És cserébe nem, hogy kerek-perec megmondták volna nekik, hogy esélyed sincs, inkább csak tévhitbe ringatták őket.
Igen, szándékosan írok többesszámban mert, egyszerűen nem akarom elhinni, hogy csak én lehetek ezen a szemét világon ennyire naiv, szeretetre éhes pancser. 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!