Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az édes srácok?
Várom a barátnőmet.Amúgy ez egy baromság,hogy nem aki rendes,az nem kell senkinek.Úgy nézek ki,mint egy sittes neonáci és mégis rendes vagyok.A barátnőm volt az első,akivel lefeküdtem és előtte is akadt volna jelölt,de egyikkel se tudtam elképzelni az életem és mindig balul sült el.
A hiba ott van,hogy barátnőt akartok és nem egy bizonyos lányt.Én úgy találtam rá a barátnőmre,hogy regisztráltam egy társkeresőre,ahol kinéztem egy olyan lányt,akinek a képeiben van valami és látszik rajta,hogy egyéniség.Írtam neki és kiderült,hogy mindenben hasonlítunk.
Korábban én is pesszimista voltam és azt hittem,hogy rám nem vár senki,de mindenki talál magának párt,csak győzni kell kivárni és nem szabad eljutni oda,hogy ez az egyetlen dolog,ami kitölti a gondolataitokat.
24/F
# 8 Nagyon rosszul gondolod, nem is tudom, honnan vetted ezt, hogy nem egy nőt néztünk ki magunknak?
Nekem ez a bajom, éppen az az egy kapcsolat nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!