Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lusta nő lennék?
Nem szoktam tornázni, nem tudok főzni, nem szedem le a lábamról a szőrt, szeretek sörözni, ha itthon vagyok férfiként viselkedem, káromkodok, és görbén ülök a széken.
Na fiúk feláll már?:)
Szerintem a nök többsége nem tornázik,nem is hinném hogy ez hozzátartozna az igényességhez...
Felnőtt emberek közt is van jónéhány,aki nem tud főzni,de 20 évesen ez egyáltalán nem probléma.
A sört csak a megjátszos buta p.icsák nem szeretik,azt sem hinném hogy otthon mindenki csak tökéletes tartással ülne a széken,és nem kényelmesen.
A szőrös láb és a káromkodás a gond,ezeken kéne változtatnod.
1. Rám böfögnél egy jó kiadós sörözés után?
2. Ugye nem szoktál fogat mosni?
3. Szeretsz kisebb-nagyobb társaságban fingadozni?
4. Milyen gyakran fürdesz?
én sem tudok főzni, csak akkor szőrtelenítek, ha van valakim, a sört szeretem, állandóan káromkodok, mégis szeretnek a pasik :D
ennyi alapján még nem feltétlenül vagy antinő, de még ha az lennél, akkor is van esélyed összejönni valakivel, ha jó a személyiséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!