Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lusta nő lennék?
Figyelt kérdés
Nem szoktam tornázni, nem tudok főzni, nem szedem le a lábamról a szőrt, szeretek sörözni, ha itthon vagyok férfiként viselkedem, káromkodok, és görbén ülök a széken.
Na fiúk feláll már?:)
2014. dec. 30. 11:50
21/40 anonim válasza:
Ha a kérdés nem kamu, akkor én nem lustának, hanem igénytelennek neveznélek. Én például nem szeretek borotválkozni, de megteszem, mert nem érzem jól magam borostásan. Minden kornak és társadalomnak van egy többé-kevésbé körülhatárolható normája, hogy mit vár el egy férfitől és mit egy nőtől. Manapság például a nők szőrtelenítik a lábukat, legalábbis a többség. Jogodban áll nem beállni a sorba, de amiket leírtál magadról, az alapján nem lehetsz valami nőies. Ha szeretnéd, hogy a férfiak vonzónak találjanak, tegyél érte!
22/40 anonim válasza:
Oszt' bajszod, borostád, kukid van-e?
23/40 A kérdező kommentje:
#22 szerintem kedvelnél. xd
2014. dec. 30. 12:14
24/40 anonim válasza:
Van párod akivel ezt megoszthatod, aki ezeket értékeli benned? :)
Ha nincs akkor tudok egy jelentkezőt. :)
25/40 anonim válasza:
Te egy antinő vagy.Egy igazi pasit se nem fogsz megkapni.Max ilyen kis lúzer mamahoteleset talán.
Változtass,mert pókhálos maradsz,ilyen igénytelenként,kutyának se fogsz kelleni,nem,hogy egy FÉRFINAK.
Gáz vagy,változtass,vagy marad a csoki és az ujjad.
26/40 anonim válasza:
#23: Minden álmom egy kölcsönös sercegős-borostás smárolás... egy nővel.
27/40 A kérdező kommentje:
de bennem minden megvan ami egy nőben nincs.:)
2014. dec. 30. 12:17
28/40 anonim válasza:
nem akarlak megsérteni de te biztos nő vagy én sem szedtem le ott de utálom a sört és egy nő nem szokott káromkodni de akkor is nő vagy ?!
29/40 anonim válasza:
#27: Conchita, tudsz mambózni?
30/40 anonim válasza:
Az biztos:igénytelen,gusztustalan,fújjjjjj.blöeeeeeee :)
Ezt szeretnéd egy pasitól kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!