Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknál is létezik a "barátzóna"?
Figyelt kérdés
Lehet olyan, hogy egy lányra csak barátként néznek?2014. dec. 29. 19:26
11/18 anonim válasza:
Kérdező: ne hülyítsd a srácot, ez nem szép...az elején kellett volna gondolkoznod.
12/18 anonim válasza:
Kérdező, szerintem a te eseted tipikus: amikor ő nyomul, nem kell neked, amikor le se szar, akkor meg te akarod őt. :D
Engem utasított vissza srác, de mégis barátkozik attól még velem, elég szociális típus.
13/18 anonim válasza:
vazulnéni, majd valamit a szádba adok, meglátjuk melyikünk a buz* ... miért nem vágott anyád falhoz...nem privátban kell arcoskodni
14/18 anonim válasza:
Ezek szerint vonzónak tart, szóval próbálhatsz valamit lépni. A barátzóna inkább olyasmi, hogy még akkor se kéne úgy, ha lenne lehetőség többre.
19/L
15/18 Noren1989 válasza:
Természetesen. 3 oka lehet: túl csúnya lány, kevés pia, vagy, ha komolyra fordítjuk a szót, a problémás nő.
25/F
16/18 anonim válasza:
Tetszett/tetszik neki hogy téged nem kapott meg. De ez ettől még nem barátság, Úgy meg már pláne hogy te belezúgtál közben.
17/18 anonim válasza:
van, én is odakerültem, de elég érdekesen :D mondogatta, hogy szép vagyok, kedves, aranyos, imád engem, ölelgetett, bújt hozzám, amikor együtt voltunk, hónapokon keresztül beszélgettünk mindenről, de tényleg, minden témáról, fantasztikus volt. aztán jött a fordulópont, hogy le akart feküdni velem (nem egyeztem bele, mert akkor még volt barátnője, és én nem akartam megcsalással kapcsolatot kezdeni), de úgy éreztem, hogy igazán fontos vagyok neki és szeret engem, mégis kerek-perec kijelentette (miután szakított a barátnőjével és megmondtam neki, hogy mennyire szeretem), hogy először is, ő most nem tervez kapcsolatot, másodszor, hogy csak barátként szeret, kicsivel később azt, hogy ha a szívére hallgatna, akkor együtt lenne velem, majd azt, hogy nem illünk össze és ismét, hogy csak barát...(ezek az események úgy három héten belül zajlottak le)...szóval ja, van ilyen, vagy nem tudom, ti ezt hogyan értelmezitek, ha valakinek van valami okos gondolata, szívesen veszem :D 20/L
18/18 anonim válasza:
nálam nincs, nem barátkozom lányokkal
ismerősök meg más téma, ők nem a "barátaim"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!