Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknál is létezik a "barátz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknál is létezik a "barátzóna"?

Figyelt kérdés
Lehet olyan, hogy egy lányra csak barátként néznek?
2014. dec. 29. 19:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Persze. Ugyan úgy létezik nálunk is.
2014. dec. 29. 19:27
 2/18 anonim ***** válasza:
73%
Nálam nem. Ha egy lány taszít, akkor barátnak sem kéne, viszont ha nem, előbb-utóbb úgyis eszembe jut, hogy megdugom.
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
igen, bőven lehet
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
nincs! vagy úgy nézek rá, vagy sehogy
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Igen van.
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
nincs! nem barátkozom lányokkal idő pocséklás! azok nem barátnak valók! max a homok viharoknál!
2014. dec. 29. 19:28
 7/18 Dsasc válasza:
Létezni létezik, bár nem mindenki látja így. Néhányuknak nagyon nehezükre esik, hogy ne érezzenek többet, néhányuknak ugyanolyan természetes, hogy alapból barátként tekintenek a másikra.
2014. dec. 29. 19:29
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

Egy normális lány barát egy normális fiúnak sokkal többet ér, mint a mocsok alkoholista haverok.

És vannak olyan témák, amiket egy lánnyal sokkal jobb megbeszélni, mint egy fiúval, aki leszarja mi bajod.

2014. dec. 29. 19:30
 9/18 A kérdező kommentje:
egy srác régebben fel akart szedni, én nem hagytam magam, mert röptében a legyet is típus. azóta jóban vagyunk, szinte legjobb barát.. a múltkor megemlítette, hogy örül, hogy van egy olyan jó barátja mint én. ezzel mit kezdjek? :D mert nekem viszont közben sikerült beleszeretnem
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan lány barátom, aki iránt nem is tudnék többet érezni, mert olyan, mint ha a testvérem lenne.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!