Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a hetero férfiak jobban megvetik a meleg férfiakat mint a hetero nők a meleg nőket?
Mert ti nyíltan csináljátok, és így mindenkire rá akarjátok kényszeríten a látványt!!!
Amit mi heterók nem akarunk látni, de a leszbi lányok nem olyan mellveregetve hirdetik magukról hogy buz.k!!!
Mert két nő sokkal elfogadottabb a társadalom nagyobb részénél,mint két férfi. Most gondolj bele...A háremhölgyek is mikor nem kellettek a pasiknak egymást szórakoztatták,akár csoportosan,akár egyénileg.
Ehhez képest,mikor volt olyan a történelem során,amikor a pasik ugyan úgy csoportosan vagy egyénileg szórakoztatták magukat/egymást?
Másik ... érdekes módon azóta van egyre több meleg ember amióta a média nyomatja és támogatja ezeket a beteg embereket ...
Féltik a s*ggüket, legalábbis akikkel beszéltem, nekem ezt mondták. Na meg az anál elvileg fáj is ugye, én még nem próbáltam...Meg különben is, akinek berakják, az alárendelt, és a férfiak a legtöbbször irányító felek akarnak lenni.
Míg a nők egy másik nő törődéséből inkább a gyengédséget, megértést látják. A nők általában megértőbbek, érzelmesebbek.
Na meg a nők sosem félnek, hogy egy leszbi hátulról megtámadja őket - nyilván ezt egy homokos férfi se fogja megtenni, legalábbis fényes nappal, lakott területen, de valahogy én minden férfi ismerősömtől ezt hallom indoknak.
19/L
Imádom ezt az indokot:
" Mert sok homofób férfi a lelke mélyén langyi, ezzel próbálja ezt elfedni."
Ha homárnak vallom magam, homár vagyok, ha nem vallom magam annak, akkor is az vagyok:) Ezek szerint az emberiség valamilyen misztikum miatt maradhatott fenn.
Az még véletlenül sem merülhet fel, hogy aki elítéli a homoságot, az szimplán természetellenesnek tartja. Nem, ő is mindenképpen homár... Beteg egy gondolkodásmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!