Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiak miért a nőies férfiakat preferálják?
Egy meleg férfi a férfiakat kedveli, és nem a nőket. Tehát föltételezhető lenne az, hogy az olyan férfiakra bukik, akik "nagyon" férfiak, lévén a nők nem vonzzák szexuálisan. Ezzel szemben a legtöbb meleg srác vagy lányos, vagy egyenesen nőies,nőnek öltözik, nőként él.A meleg férfi, miért a NŐT keresi egy férfiban párválasztáskor? Akkor miért nem inkább nőt keres? Ez persze a leszbikusoknál is megfigyelhető. Számomra érthetetlen jelenség, pedig biztosan van rá magyarázat.
Remélem érthetően kérdeztem! :)
Nekem van egy meleg barátom, és ő a férfias pasikat szereti. Mondjuk ő a passzív fél a kapcsolatban. Az aktívaknál ez nem tudom, hogy hogy van. Egyszerűen a férfitestet kívánja gondolom, nem a nőit, ezért nem keres ellenkező nemű partnert.
21(L)
A meleg férfiak, azért szeretik a férfiakat, mert a férfias viselkedés, külső stb. tetszik nekik. Az a meleg, aki nőként viselkedik, nőnek öltözik, az már transzszexuális, és/vagy exhibicionista, és csak a figyelem kell neki.
A leszbikus nők, azért szeretik a nőket, mert a nőies viselkedés, külső stb. tetszik nekik. Az a leszbikus, aki nagyon, vagyis feltűnően férfias, az már szintén transzszexuális, vagy exhibicionista.
A legtöbb meleg kapcsolatban nincsenek női, meg férfi szerepek, mindig megosztják a feladatokat a mindennapi életben, és a szexben is.
Ez oké hogy a férfitestet keresi. De akkor miért olyan férfit, aki úgy néz ki mint egy nő? :)
Természetesen nem általánosítok, nyilván vannak akik nem így vannak ezzel. Azt sem mondom hogy egy rossz, vagy rosszabb mint a másik. Nem itélem el, egyszerűen csak érdekel a jelenség háttere :)
Sok meleg ismerősömnek föltettem ezt a kérdést, de nem nagyon tudtak válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!