Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is rosstul vagytok még az iskola gondolatától is?
Figyelt kérdés
elsős gimis vagyok de utáloooooom...ti mit szoktatok magatoknak mondani, h életet verjetek magatokba??? Ja am utálom a sulit de ink mint, h mekis dolgozó legyek:D2014. dec. 27. 19:40
1/10 A kérdező kommentje:
*rosszul
2014. dec. 27. 19:40
2/10 anonim válasza:
Téged még a mekibe se vennének fel.
3/10 anonim válasza:
Addig örülök, míg iskolába járok, nem pedig dolgozni.
4/10 A kérdező kommentje:
igazad van 3as
2014. dec. 27. 19:41
5/10 anonim válasza:
nem szeretem a sulit főleg a rengeteg lecke miatt,de ettől függetlenül jó dolog, és a tanulás sosem árt
6/10 anonim válasza:
Pedig van benne jó is. A gimi, a bulik, a hülyeség és a szerelem :)
7/10 anonim válasza:
Gondolj bele abba, hogy még mindig jobb annál,minthogy reggel fél 5-kor kelj azért, hogy beérj a munkahelyedre és egész nap wcket pucolj!
8/10 anonim válasza:
És 10 év múlva valószínűleg nosztalgiával gondolsz vissza erre az időre...
9/10 anonim válasza:
A te korodban én is utáltam sulit, de csak azért, mert felesleges fszságokat tanítottak. Amikor már olyan suliba kerültem, ahol azt tanultam, amit szerettem, az már egyáltalán nem zavart.
10/10 anonim válasza:
Igen. Én elsős főiskolás vagyok, és hát mission impossible-nek néz ki a dolog... :/
Én is pont így vagyok vele amúgy...Nem származom tehetős családból, hogy otthagyhassam a fenébe az iskolát, pedig igazán sose szerettem, csak az általános iskola 6. osztály volt jó. Mások után a sz**t meg nem fogom ÉHBÉRÉRT takarítani, mert amennyi fizetést diploma nélkül kap az ember mostanság, az sajnos nevetség. :(
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!