Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/tegyünk?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban aki minden fiura nyomul, de mindeggyikre kb 10fiu van az osztályba. De egyre ugy nyomul hogy pár percre se hagyja egyedül. Selfizni akartam a fiuval és ő egyből oda jott és szo szerint hozzá bujt mert ő is akar vele selfizni. A barátnőmet meg engem rohadtul idegesit már, meg az osztálybol egy csomo embert. Eleve a lány nem egy bombázo, de a fiunak nem is tetszik tesi orán is ugyan oda áltt ahova a fiu ő probált elmenni de megint ment utánna. Már sajnálom a fiukat. De a csaj nem fogja fel hogy nem kell a fiuknak és tesi előtt a fiuk a lány oltozo elé kijárkálnak boxerba és ő direkt kimegy. Meg bukfencnél is ugy nézte a fiut. De amikor barátnője volt a fiunak akkor se állt le. Miatta szakitottak. Eleve nem birtam a csajt de már a hangja is irritál ahogy mindig mondja nekik sziaaaaaaaaaaa. Meg tesin direkt rosszul csinálta a feladatot hogy neki segitsen, de nem segitett a fiu neki. Azon jot nevettem. Már be akarok olvasni neki erről, de ugyis azt mondaná féltékenyek vagyunk rá. De ezt tisztázzuk hogy nem vagyunk rá azok. Csak idegesit meg már a fiukat is. Valamit tudnátok "tanácsolni" hogy mit mondjunk neki? vagy hogyan állitsuk le? Vagy a fiu val kéne beszélni? Légyszi értelmes válaszokat irjatok. Ha nem helyesen fogalmaztam meg azért előre is bocsi! Ha csak ocsmárolni akarsz akkor inkább ne is irj!2014. dec. 16. 20:24
1/6 opened paradise válasza:
Max a fiúnak kéne beszélnie,de minek,hiszen láthatóan őt nem zavarja.
2/6 A kérdező kommentje:
Probál,"elmenekülni" előle. tesin kidoboztunk a fiu leállt egy helyre a csaj is odaáltt de a fiu elment a másik oldalra a lány is. és már osszevissza ment hogy a lány ne menjen utánna. kidobták a fiut. és a lány is direkt kidobatta magát hogy át tudjon menni. meg az udvaron is beszélt hozzá de a fiu elfordult és inkább jott velünk focizni
2014. dec. 16. 20:31
3/6 anonim válasza:
Beszéljétek meg vele egyértelműen és artikuláltan kétszer. Ha mindkétszer elengedi a füle mellett, harmadszorra az egész osztály előtt hangosan, hogy megalázó helyzetbe hozzátok. Persze megváltozni ettől nem fog, ugyanúgy irritáló marad, de legalább az osztályon kívül folytatja és így nyugtotok lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké koszi a választ!:) már gondolkodtunk ezen egy kis csapatot osszekéne hozni és ugy kéne tudatára hozni holnap ugyis lesz tesink majd akkor.
2014. dec. 16. 20:38
5/6 opened paradise válasza:
Akkor a srácnak mondjátok meg,hogy megérdemli,mivel néma gyereknek az anyja se.
6/6 A kérdező kommentje:
eleve a lány joval magasabb a fiunál:D szoval elég hülyén nézne ki:D am még eggyik nap beszéltem a fiu haverjával és ő azt mondta hogy a xy. belevan zugva (a lány)a fiuba kérdeztem hogy a pasinak tetszik e ? és azt mondta nem
2014. dec. 16. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!