Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változhat ez még? 23 évesen nem állok készen komoly kapcsolatra. Van pasim, de az eljegyzés, házasság, gyerek gondolatától a hideg ráz.
Vagy csak nem szereted igazán a pasit,és nem a nagy Ő.Volt egy párom,aki már tervezte velem az ilyen dolgokat,de én rosszul voltam tőle,azóta se vagyunk együtt.Mostani párommal viszont.. :)
23éves vagyok én is,eljegyzésnek örülnék,gyereknek nem,és meg is beszéltük a párommal,hogy amíg nincsenek meg a feltételek addig nem is akarunk..
cetli:), hát aki így gondol rá, az ne is házasodjon. szeretem az ilyesfajta kifogásokat, hogy csak papír meg ilyenek.
sokan takaróznak ezzel, és a legtöbb esetben csak azért, hogy kiskaput hagyhassanak, ha jön jobb, akkor simán leléphessenek...
Kérdező:
még fiatal vagy, ráérsz az ilyesmivel. Csak aztán nehogy túl későn gondold meg magad.
Mert szerinted, a házasság bárkit is akadályoz abban, hogy lelépjen? Imádom a naivitást... :D
Hidd el, ha együtt vagyok valakivel, akkor nem ezen múlik, hogy vele maradok-e. Egyébként se lennék olyannal, akit ott tudnék hagyni.
Amíg fogalmad sincs arról, hogy mi van a háttérben, addig ha lehet ne nagyon akard már megmagyarázni nekem, hogy milyen döntést miért hozok.
Jah és a házasságról annyit, hogy egy afrikai szertartást bevállalok, egybe lenne kötve a nászúttal is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!