Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs barátnője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnője?

Figyelt kérdés

Van a sulimba egy srác,aki tetszik nekem:)Olyan tipikus "menő csávó",idén végez,ezért már minden alsóbb évest ismer,meg hát eléggé népszerű is.Nagyon sok csajjal látom beszélgetni,főleg a "suli ribancaival",meg a menőbbekkel,de mindenkivel csak baráti szinten van,max.puszi-puszi,aztán ennyi.De lehetne több is,hiszen bárkit megkaphat,de neki mégse kell egyik cicababa se.Miért?De tényleg nincs barátnője,és senkivel se flörtölget,meg marad a 3 lépés távolság.

Egyébként meg amikor így egymagában van,olyan kis aranyos,de mégis komolynak látszik:)

Lehet hogy ez az "én vagyok a menőcsávó" szerep csak álca?:S

16/L

2010. febr. 3. 15:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Hát pedig 99% h én vagyok.Más nemigazán lehet a leírtak alapján(:
2010. febr. 3. 15:45
 12/33 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nem a szerencsén múlott,és nem csináltam semmi olyat ami miatt felhivtam vna magamra a figyelmét.Egyszerűen szeret és kész(:
2010. febr. 3. 15:47
 13/33 A kérdező kommentje:

a 77% 15:40:)

Önbizalmam tényleg nincs túl sok...bárcsak úgy lenne ahogy mondod!:)Már régebb óta figyelem ezt a srácot,meg néha szemeztünk,de nem volt több.Megpróbálom magam vhogy összeszedni.Csak az a baj,hogy amikor meglátom,szinte remegek..:S

82% 15:40es:)

Ha tényleg te vagy az,adhatnál nekem pár tippet!:)

2010. febr. 3. 15:48
 14/33 anonim ***** válasza:
15:43 ööö kinek is kéne lennem??? :D nemhinném hogy az vagyok akire gondolsz :) 25/L vagyok :D én csak logikusan gondolkozom és leírom a tapasztalataim :) de azért köszi :)
2010. febr. 3. 15:49
 15/33 anonim ***** válasza:
Hát nem tudok tippeket adni.Az,hogy ennyire egymásba szerettünk az nem volt szándékos
2010. febr. 3. 15:49
 16/33 anonim ***** válasza:

15:49

azt rámirta

2010. febr. 3. 15:50
 17/33 anonim ***** válasza:
vááá basszus akkor csak jól láttam hogy nem láttam jól :D és nemtudom miről van szó :D nah lényeg benéztem egy sorral :D bocsi..
2010. febr. 3. 15:52
 18/33 A kérdező kommentje:

82% 15:49:)

Na mindegy,azért köszi:)

2010. febr. 3. 15:55
 19/33 anonim ***** válasza:
Egyébként 15:33 van tippem,hogy te ki lehetsz...(:
2010. febr. 3. 15:56
 20/33 anonim ***** válasza:
15:40-es hát én még mindig nem vagyok benne biztos, hogy te vagy az a csaj, aki a történetben szerepel és valóban egyről beszélünk:) szerinted létezhet ekkora véletlen?:)
2010. febr. 3. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!