Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs barátnője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnője?

Figyelt kérdés

Van a sulimba egy srác,aki tetszik nekem:)Olyan tipikus "menő csávó",idén végez,ezért már minden alsóbb évest ismer,meg hát eléggé népszerű is.Nagyon sok csajjal látom beszélgetni,főleg a "suli ribancaival",meg a menőbbekkel,de mindenkivel csak baráti szinten van,max.puszi-puszi,aztán ennyi.De lehetne több is,hiszen bárkit megkaphat,de neki mégse kell egyik cicababa se.Miért?De tényleg nincs barátnője,és senkivel se flörtölget,meg marad a 3 lépés távolság.

Egyébként meg amikor így egymagában van,olyan kis aranyos,de mégis komolynak látszik:)

Lehet hogy ez az "én vagyok a menőcsávó" szerep csak álca?:S

16/L

2010. febr. 3. 15:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Igen,Ő valójában egy aranyos lányra vágyik,aki szereti,azért szokott olyankor oylan kis aranyos lenni,mikor magában van,biztos akkor is ábrándozik egy aranyos csajról.
2010. febr. 3. 15:24
 2/33 anonim ***** válasza:

nem a falu r*bancára vágyik hanem egy őszinte, megértő, kedves lányra :)

sztem startolj rá finoman :) hajrá

2010. febr. 3. 15:27
 3/33 anonim ***** válasza:

A mi sulinkban is ugyan ez volt a helyzet az egyik sráccal, de sajnos ő már végzett. Szinte kivétel nélkül az összes csaj oda volt érte, és mindenkivel jóban volt, de nem volt barátnője! Én is beszélgettem vele, mellesleg azóta is bolondulok érte. Na szóval ami igazán meghökkentő, hogy nem volt még szerelmes mikor beszéltem vele, azt mondta, hogy soha nem érzett még csaj iránt szerelmet! Most meg nagyon fura dolog történt! Szerelmes lett egy 14 éves csajba és járnak! Hozzáteszem 21 éves a srác és hihetetlenül jól elvannak! kb fél éve járnak és annyira jól megvan azzal a csajjal, hogy az képtelenség! A sulinkban és kb az egész környéken, mindenki azt a kiscsajt irigyli, hogy hogyan lehetett ekkora szerencséje. Szóval én nem értem a férfiakat!

17/L

2010. febr. 3. 15:33
 4/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

15:27

Hát igen,tudom hogy azt kéne,de én egy senki vagyok hozzá képest..:(Észre sem vesz.

2010. febr. 3. 15:33
 5/33 anonim ***** válasza:
Lehet hogy meleg.
2010. febr. 3. 15:35
 6/33 anonim ***** válasza:

15:33

Szlovákiai vagy meg a pasi?

2010. febr. 3. 15:36
 7/33 anonim ***** válasza:
Igen, miért kérdezed, te is szlovákiai vagy?Vagy netán ismerős a sztori és te is az egyik ilyen irigy csaj vagy mint én? :)
2010. febr. 3. 15:39
 8/33 anonim ***** válasza:
Nem.Van 1 olyan érzésem,hogy az a 14éves csaj én vagyok(:
2010. febr. 3. 15:40
 9/33 anonim ***** válasza:

Miből veszed hogy egy senki vagy??? ugyan....lehet már rég észrevett csak még nem tudsz róla...több önbizalom :) aki nyer az mer :) nem azt írom hogy rohand le vagy akármi, hanem beszélgess vele találj ki valami indokot:)

ha a külsőségekre utazna akkor már rég valami plázacica virítana mellette

2010. febr. 3. 15:40
 10/33 anonim ***** válasza:
15:40-es válaszoló, ha valóban te vagy az, akkor dobok egy hátast:) A kérdezőnek meg akkor javaslom, hogy kérjen tanácsokat a 15:40-es válaszolótól, ha valóban az akiről én beszéltem:D mert akkor valamit nagyon tud:)
2010. febr. 3. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!