Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Keresnétek pénzt a testetekkel hogy a családnak jobb legyen? 18/L
Heló!
Ha elkötelezted magad, és úgy érzed, kipróbálnád, szerintem a hmmm, ha neten csinálod. Talán bejöhet, azokra az oldlakra gondolok, amikor kamera előtt ülsz, beszélgetsz, és mtuatsz valamit néha. Szerintem ezt kéne megpróbálnod, ha tényleg erre felé hajlanál. Itt nincs közvetlen kontaktus, semmi ilyen...
Amikor valaki kétségbe van esve, nme cosdálom, hogy erre gondol, szerintem sokunknak átfutott hasonló a fején.
Szóvla szerintem, ha nem látnál más kiutat és döntöttél, ezt próbáld meg elsőnek mindenképp, ki tudja, hátha bejön, és azért mégse vadidegenekkel történő szexről van szó.ű
Ez a rész konkrétan azért ovlt, mert válaszoltam a kérdésre.
Viszont, nyilván mindig van más lehetőség. Keressetek ingynees tanácsadót, ügyvédet, mit lehet tenni, a megfelelő otthonokat, akik segíthetnek, és akár még az is beleférhet, hogy a tv-t, esetleg más médiumot flekerestek, hogy segítsenek. Fordulhatnátok a megyétek intézményeihez, hogy gyűjtsenek nektek, az iskolákhoz, hogy segítsenek...
Meg kell próbálnotok nektek, mert más nem fogja megtenni, de a próbálkozás a LEGKEVESEBB!. Midnig ezt mondom, ha megpróbálod, vagy sikerül ,vagy nem. Ha igen, akkor fantasztikus. Ha nem, guyan ott vagy, és jöhet a kvöetkező lehetőség.
Sok sikert!
Én egyben nagyon sajnállak és becsüllek azért hogy ezt képes lennél megtenni a családodért (ez nagyon jó lélekre vall). Viszont nem tudom hogy utána hogy fogsz magadhoz viszonyulni.
Az biztos hogy én nem ítélnélek el ezért és szerintem akiben egy kis ész szorult az sem tenné.
A helyedben valami más lehetőséget próbálnék keresni ha lehet.
Az hogy megteszed-e ezt végül az a te döntésed.
Sajnálom hogy ilyen nehéz döntésre kényszerülsz.
18/F
Nem csinálnám, lett volna lehetőség rá, de nem ment vhogy.
Viszont akik egyből rávágják, hogy keményen dolgozni, több helyen.... szerintetek ha akkora munkanélküliség van, hogy 1 helyre se veszik fel az embert, pláne 18 évesen, végzettség és tapasztalat nélkül (max egy érettségi van ennyi idősen), akkor mégis hogyan???????
Erre várom a válaszokat ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!