Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Mennyire jók ezek az ötletek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, szerelmes vagyok belé. Már 4 éve. Egy suliba járunk, és ő egy évvel idősebb nálam. Szünetekbe mindig engem néz. Ma pl. ő nem vett észre engem, a haverja viszont igen, és megbökte meg szólt neki hogy ott vagyok mögötte pár méterre és akkor ő rám nézett, majd az emeletre (mert én a suliba voltam ő meg az udvaron) utána megint rám, majd a földre és elfordult. Elárulja magát, hogy mennyire bejövök neki, mégis még sose beszéltünk. Nem mer odajönni hozzám, ahogy én se hozzá. Így barátnőmmel kitaláltuk hogy egy top joy-os kupakot amire ez van írva: "I love you" a táskájába tesszük mikor ő nincs ott és a hátuljára írjuk hogy tőlem neki. Vaagy elsétálok mellette és "véletlen" elejtem, így ő hátha felveszi majd, vagy az egyik haverja. Melyik a jobb? Melyik lenne hatásosabb? Vagy valami más ötlet ami beválhat? Segítsetek :/2014. dec. 15. 15:07
1/7 anonim válasza:
Odamész hozzá és megszólítod...
Minek bénázni itt a kupakkal?
2/7 A kérdező kommentje:
De te oda mernél menni hozzá? Ahhoz akit ilyen régóta szeretsz meg minden...és az a baj hogy sosincs egyedül. Mindig van valaki körülötte..a haverjai..így nehéz
2014. dec. 15. 15:39
4/7 anonim válasza:
Odamész, megkéred, hogy picit menjetek odébb a többiektől, és elhívod valahova. Nem kell ezt túlkomplikálni. Ez a kupakozás egy idiótaság, már bocsánat.
5/7 A kérdező kommentje:
Ő 14
Én 13:D
Igen erre énis gondoltam hogy odébb kéne hívni..mondjuk az udvar végére..csak lenne hozzá elég bátorságom
2014. dec. 15. 16:38
6/7 anonim válasza:
Te is írtad, hogy látod, hogy ő is érdeklődik utánad, szóval szedd össze magad, és menj oda. Ez a legegyszerűbb.
7/7 A kérdező kommentje:
De ha elcseszek valamit? Vagy kiröhög majd a haverjaival? Vagy ha az egészet rosszul látom és nem is érdeklem? Akkor mi lesz?
2014. dec. 15. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!