Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valojaban miert jarnak gyurni a ferfiak?
1. De, tetszeni maguknak. Tudod van egy ilyen a férfiakban (nem tudom te az vagy-e), hogy mindig többet akarnak elérni az életben mint amijük éppen van, mert van bennük egy velük született versenyszellem. Elképesztően jó érzés minden edzés után, hogy megdöntöttem a saját korábbi egyéni rekordomat (ismétlésszámban például) és valami olyat értem el, amit korábban még soha. Nem is beszélve arról, hogy mióta gyúrni kezdtem, egymilliószor jobban szeretek a tükörbe nézni és magabiztosabb vagyok ha nem takarja ruha a felsőtestemet.
2. Ahogy mondtam az önbizalom. Én is érzem magamon a különbséget, hogy mennyivel merészebb, bátrabb vagyok mostanhoz és mondjuk 2 évvel ezelőtthöz képest, amikor eléggé nyeszlett voltam. Érzem hogy jobban nézek ki és emiatt több dolgot merek megtenni. Olyanokat, amiket korábban soha.
3. Tetszeni a nőknek. A nőknek pedig nem csak fizikailag az izmok tetszenek, hanem az önbizalom is, ami az izmokból jön.
Ahogy látod a 3 dolog eléggé egybe folyik és nehezen elválasztható egymástól.
Ennyi erővel miért sportolnak a férfiak?
1 - Egészségmegőrzés
2 - Feszültség levezetése
3 - Kihívások keresése egy-egy súly "leküzdésével"
4 - Jó közérzet
5 - Jó társaság
6 - Előnyösebb kinézet, túl vékony/kövér és tenni akar ellene siránkozás helyett,
7 - Testi erő
8 - Értelmesebb időtöltés az állandó netezés helyett
Nem tudok "pasiul", de szerintem nagyjából ugyanazért, amiért mi, lányok. Több lehetőség is van, mindegyikbe vannak példák:
1. Aki tényleg magának szeretne tetszeni.
2. Aki elsősorban azért gyúr, hogy egészséges legyen, jó legyen a közérzete, levezesse a stresszt.
3. Aki meg akar felelni a lányoknak (aminek nem így kellene, csak ezt nem látják be... mindegy, más téma).
4. Aki alapból sikere a nőknél, ez csak egy plusz.
5. Minden egyéb, amit kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!