Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valojaban miert jarnak gyurni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valojaban miert jarnak gyurni a ferfiak?

Figyelt kérdés
Az, hogy tetszeni akarnak maguknak kamu. A nok se azert oltoznek ki, hogy tetszedjenek maguknak, hanem azert, hogy mas ferfiak csorgassak utanuk a nyalukat.
2014. dec. 25. 09:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én azt tudom, h a legtöbb lányt nem érdekli a kigyúrtság stb. Szép arcú és magasabb fiúk izom nélkül is csajoznak, ronda arcúak és alacsonyak azzal sem.
2014. dec. 25. 10:30
 22/25 anonim ***** válasza:

1. De, tetszeni maguknak. Tudod van egy ilyen a férfiakban (nem tudom te az vagy-e), hogy mindig többet akarnak elérni az életben mint amijük éppen van, mert van bennük egy velük született versenyszellem. Elképesztően jó érzés minden edzés után, hogy megdöntöttem a saját korábbi egyéni rekordomat (ismétlésszámban például) és valami olyat értem el, amit korábban még soha. Nem is beszélve arról, hogy mióta gyúrni kezdtem, egymilliószor jobban szeretek a tükörbe nézni és magabiztosabb vagyok ha nem takarja ruha a felsőtestemet.

2. Ahogy mondtam az önbizalom. Én is érzem magamon a különbséget, hogy mennyivel merészebb, bátrabb vagyok mostanhoz és mondjuk 2 évvel ezelőtthöz képest, amikor eléggé nyeszlett voltam. Érzem hogy jobban nézek ki és emiatt több dolgot merek megtenni. Olyanokat, amiket korábban soha.

3. Tetszeni a nőknek. A nőknek pedig nem csak fizikailag az izmok tetszenek, hanem az önbizalom is, ami az izmokból jön.

Ahogy látod a 3 dolog eléggé egybe folyik és nehezen elválasztható egymástól.

2014. dec. 25. 10:57
 23/25 anonim ***** válasza:
92%

Ennyi erővel miért sportolnak a férfiak?

1 - Egészségmegőrzés

2 - Feszültség levezetése

3 - Kihívások keresése egy-egy súly "leküzdésével"

4 - Jó közérzet

5 - Jó társaság

6 - Előnyösebb kinézet, túl vékony/kövér és tenni akar ellene siránkozás helyett,

7 - Testi erő

8 - Értelmesebb időtöltés az állandó netezés helyett

2014. dec. 25. 10:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem tudok "pasiul", de szerintem nagyjából ugyanazért, amiért mi, lányok. Több lehetőség is van, mindegyikbe vannak példák:

1. Aki tényleg magának szeretne tetszeni.

2. Aki elsősorban azért gyúr, hogy egészséges legyen, jó legyen a közérzete, levezesse a stresszt.

3. Aki meg akar felelni a lányoknak (aminek nem így kellene, csak ezt nem látják be... mindegy, más téma).

4. Aki alapból sikere a nőknél, ez csak egy plusz.

5. Minden egyéb, amit kihagytam.

2014. dec. 25. 11:12
 25/25 anonim ***** válasza:
89%
minden le lett írva. az csak egy dolog hogy vonzóbb a vadász testalkat, mint a gyűjtögető. de már én is, és sokan mások leírták. ki kell próbálni és megtudod, nem fikázol meg irigykedsz. pontozzatok le aztán lehet örülni a gép előtt, hogy mekkora eredmény nyomni egy pirosat.
2014. dec. 25. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!