Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valojaban miert jarnak gyurni a ferfiak?
Sosem kezdeményeztem még szép lánynál. ott tudom, hogy esélyem sincs. Nekem nincs elvárásom egy lány külsejével kapcsolatban. Bármilyen lány megtenné. Ja, és még sosem láttam olyan csúnya embert, aki legalább nagyságrendben összemérhető lenne velem.
Hiába tesz meg amúgy az ember mindent azért, hogy jobban nézzen ki, a genetikai adottságokon nem lehet változtatni. Emiatt pedig sosem fogok tudni egy lányhoz sem közel kerülni.
khm talán az egészség miatt és mert egy hobbi:)
tdod te milyen jó érzés egy edzés után a kellmes fáradtságot érezni sés h most is többet tettünk meg na meg fejlődünk is tőle és erősödünk,járni versenyekre stb....persze csakis a nők miatt.
1-haverok is nyomják, egy kicsi egészséges verseny is van köztünk, jó szórakozás
2-le lehet vezetni a felgyülemlett feszültséget(azóta kevesebbet is cigizek, ami már egy sikerélmény) kikapcsol, van 1,5-2órám, amíg nem jár a fejemben a suli, családom,anyagiak stb.
3-kicsi biztonságérzetet ad ha tudod hogy bikább vagy az átlagnál(persze erőléti edzésről van szó)
4-ha akarod ha nem, ha rendesen csinálod az látszik is, tehát egy kicsi önbizalmat is ad, hogy pl:nekem az arcom nem épp a legszebb, de legalább nem vagyok cingár és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!