Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valojaban miert jarnak gyurni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valojaban miert jarnak gyurni a ferfiak?

Figyelt kérdés
Az, hogy tetszeni akarnak maguknak kamu. A nok se azert oltoznek ki, hogy tetszedjenek maguknak, hanem azert, hogy mas ferfiak csorgassak utanuk a nyalukat.
2014. dec. 25. 09:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10: Erről beszéltem. Aki magas és jól néz ki, legalább randira esélyt kap. Én alacsony vagyok és csúnya, és még sosem randiztam, pedig már 28 vagyok. És nem azért, mert nem próbálkoztam már rengeteget, hanem azért, mert azonnal elutasítanak a nők, ha meglátnak.
2014. dec. 25. 10:14
 12/25 anonim ***** válasza:
Mert talán nem a megfelelőknél próbálkozol.
2014. dec. 25. 10:15
 13/25 anonim ***** válasza:
55%
8: Ha valaki tesz azért hogy ne legyen olyan hogy felforduljon az emberek gyomra tőle, értsd: ápoltság, normális ruházat, és nem csak önmagát sajnálja, akkor kinyílik előtte a világ és a nők is közel(ebb) kerülnek hozzá. Nem kell túlmisztifikálni ezt, először is el kell felejteni az önmarcangolást majd el kell kezdeni átlagemberré válni, célokkal, tervekkel (ez ne csak a csajozás legyen).
2014. dec. 25. 10:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerinted akkor minden alacsony és csúnya pasi egyedül él a világban vagy mi?
 15/25 anonim ***** válasza:
Pedig van aki tényleg azért,mert tetszeni akar magának!Meg amúgy az edzés tök jó dolog,jó stressz oldó.Engem nem érdekel,hogy kiknek tetszem,kiknek nem.A lényeg,hogy magamnak feleljek meg!
 16/25 anonim ***** válasza:

Sosem kezdeményeztem még szép lánynál. ott tudom, hogy esélyem sincs. Nekem nincs elvárásom egy lány külsejével kapcsolatban. Bármilyen lány megtenné. Ja, és még sosem láttam olyan csúnya embert, aki legalább nagyságrendben összemérhető lenne velem.

Hiába tesz meg amúgy az ember mindent azért, hogy jobban nézzen ki, a genetikai adottságokon nem lehet változtatni. Emiatt pedig sosem fogok tudni egy lányhoz sem közel kerülni.

2014. dec. 25. 10:20
 17/25 anonim ***** válasza:
', hogy szép kigyurt férfitesteket lássanak, érezzék az illatukat, ......... (Én nem járok!!!!!)
2014. dec. 25. 10:20
 18/25 anonim ***** válasza:

khm talán az egészség miatt és mert egy hobbi:)

tdod te milyen jó érzés egy edzés után a kellmes fáradtságot érezni sés h most is többet tettünk meg na meg fejlődünk is tőle és erősödünk,járni versenyekre stb....persze csakis a nők miatt.

2014. dec. 25. 10:21
 19/25 anonim ***** válasza:
57%

1-haverok is nyomják, egy kicsi egészséges verseny is van köztünk, jó szórakozás

2-le lehet vezetni a felgyülemlett feszültséget(azóta kevesebbet is cigizek, ami már egy sikerélmény) kikapcsol, van 1,5-2órám, amíg nem jár a fejemben a suli, családom,anyagiak stb.

3-kicsi biztonságérzetet ad ha tudod hogy bikább vagy az átlagnál(persze erőléti edzésről van szó)

4-ha akarod ha nem, ha rendesen csinálod az látszik is, tehát egy kicsi önbizalmat is ad, hogy pl:nekem az arcom nem épp a legszebb, de legalább nem vagyok cingár és még sorolhatnám.

2014. dec. 25. 10:25
 20/25 anonim ***** válasza:
szerintem kb 80%-unk a nők miatt jár, kérdés megéri e?
2014. dec. 25. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!