Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz volt? (Többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz volt? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Karatézni járok, és ott tetszik egy srác. Párokba kellett állni, és gyakorolni a verekedést (persze nem igaziból, szóval nem üthettük meg egymást.) Én véletlenül rúgtam egyet, és át... ott találtam el, de tényleg véletlen volt... :S Bocsánatot is kértem tőle nem is 1*. De nem mondott semmit. Most akkor utál? Nagyon ciki?
2010. febr. 3. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ja ez elég ciki. Jó béna lehettél! (bocsi)
2010. febr. 3. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ciki. De gondolom tudja, hogy nem volt szándékos. Ha kicsit neheztel is, majd elszáll. Fogd fel úgy, hogy most van egy remek alkalom, hogy elhívd valahova.
2010. febr. 3. 09:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Engesztelésképp hívd meg így 2 legyet üthetsz egy csapásra.Ne légy betoji merd elhívni :))
2010. febr. 3. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha tőle kérdeznéd meg? Tudod, nem vagyunk gondolatolvasók.
2010. febr. 3. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Hívd meg valamire fájdalomdíj gyanánt... és pár év mulva mesélheted a haveroknak, hogy hogy is jöttetek össze :-)
2010. jún. 17. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!