Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjak le az elvárásaimb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjak le az elvárásaimból, ha az azt jelentené, hogy olyanoknál próbálkozom, akik nem tetszenek?

Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
mi lenne ha nem az elvárásaidból adnál le hanem magadon javítanál?
2014. dec. 21. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, hanem mondjuk, ha a salátás punci jön be, de ennek ellenére baba puncija van ne dobd ki.:D
2014. dec. 21. 13:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Magamon már javítottam amit lehetett. Ami még nem jó, azok adottságok, nem lehet változtatni rajtuk.
2014. dec. 21. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Igazából az ilyen kérdező-félék általában a legjobbakra mennek, mondjuk azt sosem értettem, hogy az átlagos külsővel rendelkezők között miért nem tud valaki számára tetszőt találni, de amúgy az elsőnek igaza van, inkább magadon javíts, az a legkorrektebb!
2014. dec. 21. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kell leadnod, csak akkor ne siránkozz, hogy nincs pasid!
2014. dec. 21. 13:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát azon nem siránkozom, mert én is pasi vagyok.
2014. dec. 21. 13:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyébként egyszerűen azokra megyek, akik tetszenek. Nem tudok mit csinálni az ízlésemmel, aki tetszik az tetszik, aki meg nem az nem.
2014. dec. 21. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:

,,Ne a célod add lejjebb,hanem magadat emeld fel a célodhoz, fejleszd magad,hogy elérd"

A magam részéről azt vallom, hogy kompromisszumot lehet (sőt, talán kell is) kötni, de megalkudni nem szabad.

Hogy a te elvárásaid mennyire reálisak/irreálisak, azt csak te tudhatod, de alapvetően azt mondom, ne alkudj meg, mert akkor úgysem leszel igazán boldog (valószínűleg). : )

2014. dec. 21. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez az "elvárásból lejjebb adás" nem fog működni. Egyrészt, aki nem tetszik, azzal úgyse lesz kapcsolat. Másrészt elvárás ideális esetben nincs. Értsd, hogy csak szőke, hosszú combú csajok pályázhatnak. Ha egyébként csinos, meg tetszik, akkor más felé is nyitni kell. Harmadrészt lehet, hogy te azt mondod egy csajra, hogy tökéletes Istennő, a nagy többség meg átlagosnak, vagy csúnyának mondja. Negyedrészt ha bepróbálkozol egy általad nagyon jónak mondott csajnál, és randizgattok, lehet, hogy olyan részletek is kiderülnek róla, amitől már azt mondod, hogy nem "tökéletes". De adott esetben még így is tetszhet, sőt lehet hogy a hibájai miatt még jobban be fog jönni. (Ez utóbbi tapasztalat.)
2014. dec. 21. 14:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Persze 6-os, én sem úgy értettem, hogy ilyen konkrét dolgok lennének, csak az, hogy összességében szépnek, vonzónak lássam. De akit annak látok, azt én már alapból az elérhetetlen kategóriába sorolom a magam részéről.
2014. dec. 21. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!