Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy adjak lejjebb az elvárásaimból, ha a szerelemhez kell a vonzalom is?
nem vagyok egy bomba nő, sőt, viszont már nagyon vágyom arra hogy valaki szeressen. a barátnőim mind azt tanácsolták, hogy ne legyenek olyan nagy elvárásaim, de nincsenek is. arról beszélnek, hogy a külső nem számít, stb. de szerintem ez azért hülyeség, mert ahhoz, hogy valakihez vonzódni tudsz, helyesnek kell tartanod, anélkül nem működik. remélem értitek mit akartam ezzel :D
szóval a kérdésem: akkor mégis mit kéne tennem? nekem van igazam? vagy hogy is van ez?
L
Éppen ezért nem találják meg legtöbben a nagy Ő-t mert ennyire felszínesek az emberek
Ha meg nem vagy bomba nő akkor főleg nincs okod a válogatásra,de egyébként is mi van abban ha helyes az illető?Mit ér azzal ha belsőleg meg egy nagy nulla?
Akik meg nem helyesek azoknak meg esélyt sem adtok,pont azoknak akik tudnának szeretni és mindent megtenni értetek stb
Én annak a híve vagyok, hogy az álmaimból, vágyaimból nem adok lejjebb! Inkább megpróbálom elérni őket, bármennyire is nehéz vagy lehetetlennek tűnik.
Túl sok ember köt kompromisszumot az álmaival kapcsolatban, szerintem ez gyengeség.
Mondjuk időnként a nők szuper randa pasikkal is jól
elszexelgetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!