Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy adjak lejjebb az elvárásaimból, ha a szerelemhez kell a vonzalom is?
nem vagyok egy bomba nő, sőt, viszont már nagyon vágyom arra hogy valaki szeressen. a barátnőim mind azt tanácsolták, hogy ne legyenek olyan nagy elvárásaim, de nincsenek is. arról beszélnek, hogy a külső nem számít, stb. de szerintem ez azért hülyeség, mert ahhoz, hogy valakihez vonzódni tudsz, helyesnek kell tartanod, anélkül nem működik. remélem értitek mit akartam ezzel :D
szóval a kérdésem: akkor mégis mit kéne tennem? nekem van igazam? vagy hogy is van ez?
L
Bizony ha nincs szexuális gerjedelem férfi és nő között,
akkor jöhetnek a gubancok.Ezt a kérdést felesleges a
szőnyeg alá seperni.A végén úgy is ez lesz a probléma
gyökere(persze felnőttekről beszélek)
Szerintem se add lejjebb. Nekem is mindig azt mondják, hogy magasak az elvárásaim. Igen ám, csak ha nem vonzódom hozzá, akkor meg hogy a fenébe csókoljam meg???
Egyébként én szép vagyok, rám buknának a pasik, nem is fogok egy rondával leállni. Ennyi. Külső megfog, belső megtart!
A karodra meg kezdj el gyúrni, kicsi súlyokkal, hogy szálkásodjon! Hajrá! És ne add lejjebb!!! :)
Egyetértek veled. Én nem azt mondom, hogy a külső számít, hanem azt, hogy vonzalom a fontos.
Mert senki sem járna olyannak akihez nem vonzódik. Persze akad olyan eset mikor ismerkedés alatt kialakul a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!