Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, most akkor hogy is van ez? Féltek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, 18 éves, van egy nagyon jó barátnőm akit az egyetemen ismertem meg. Ő 170-175 cm körül lehet, 55 kg, szép hosszú lábai vannak, lapos hasa és a testéhez képest nagyon nagy mellei. Általában nőiesen öltözködik, magassarkú, stb. Kék szeme van és eredeti világosszőke haja. Én 165 cm körül vagyok, 53 kg, nincs akkora mellem, rövidebb lábaim, nem duci de nem is vékony. Az utcán legtöbbször a barátnőmet nézik meg, meg is értem, hisz én inkább sportcipőben és kényelmesebb ruhákba járok, egy héten max. 3szor veszek magassarkút. Na meg hát sokkal vonzóbbnak is tartom magamnál. Azonban most jön a bökkenő: egyszerűen nem "nyomulnak" rá a pasik. Nem talál magának normális pasit már 2 éve körülbelül, mert nem kezdeményeznek nála. Nekem már a 7. barátom van és mindig a srácok jöttek oda hozzám. Akkor egy nálam ennyivel szebb lányhoz miért nem mentek oda? Féltek, fiúk? Szegény barátnőm már eléggé kivan, nem látja szépnek magát, hiába mondom, hogy csak nézzen tükörbe... Szeretnék segíteni neki, ti segítenétek nekem abban, hogy elmondjátok miért nem mentek oda egy ilyen lányhoz?
A hibátlan csajokat én sem szólítom le.:) Csak azt tudom mondani, hogy kezdeményezzen ő.;)
2010. febr. 2. 19:16
12/15 anonim válasza:
Dettó elég egy kacsintás is!!!!!!
2010. febr. 2. 20:20
13/15 anonim válasza:
Azért nem talál normális srácot, mert azok nem érzik magukat egy súlycsoportban vele. Ha ez a vágya, ami dícséretes, akkor neki kell kezdeményeznie. Az ilyen típusú lányoknak általában meg kell győznie a kiszemeltjét, több szempontból is:
1. Egy súlycsoportban vannak, vagy ha nem is, akkor sem probléma.
2. Nem csak szép, de okos/humoros/vidám is. A szépség belső tartalom nélkül elmegy....rövid ideig, de aztán unalmassá, később pedig idegesítővé/frusztrálóvá is válhat.
Fura helyzet, de ez bizony sokszor így van. A kiemelkedően jó nőknek sokszor sokkal jobban meg kell kűzdeniük a boldogságért, mint a kevésbé szerencsés(?) társaiknak. Nekik a bevett szokások, és sztereotípiák meghazudtolása a megoldás kulcsa.
2010. febr. 3. 01:43
14/15 anonim válasza:
Fullos prémium csaj szerintünk : annyira csinos, szexi hogy ezt tudja magáról, szerintünk rengeteg időt tölt el a szépségápolásával, meg a "lefotózom magam csücsörítő számmal a tükörbe úgy hogy látszik a fényképező, hogy én fotóztam saját magam, és még a tükör is dob egy csókot a visszaverődő vakuval" és ezeket a képeket kirakom iwiwre,myvipre,facebukra 40 példányban halálosan pici eltérések a képek közt, lenézi az embereket mert külső alapján mérlegeli az emberek értékét, legfőbb célja egy gazdag pasi, hogy az kifizesse a száj,mell,seggszilkont. Ne haragudjatok gyönyörű szőke szépségek, de iszonyat sok ilyen bige van főleg Pesten aki így gondolkodik: Jaj olyan helyes pasi de nincs kocsija!! Ellenben aki nem túl hivalkodó annak más idő töltése is lehet, mint a cicuska aki nyalogatja kacsóita tükör előtt.
2010. márc. 8. 00:11
15/15 anonim válasza:
Ja majdnem kifeljetettem a fullos prémium csajnak olyan hihetetlen igényei vannak, hogy azzal járni amíg mondjuk végre ágyba bújhatunk vele, olyan mintha törlesztve krváznánk. Mert sajnos a túl szép csaj már nem is azért kell mint a nem túl kirívó. Mert aki átlagos annál így jár az agyunk: aha aranyos vagy meg akarlak jobban ismerni. A fullos prémium csaj: ÁÁáááh Istennő aha beszélegtünk társadalomtudományokrólXD de közben azon jár az agyam az első randin hogy beleharapnék a szamóca ízű ajkaiba, és melegágyas dugványozás. Teljesen mind1, hogy azt hiszi, hogy az országot már egyszer megszállták a kubaiak, gyönyörű Istennő ennél több nem kell. Mert nem látom hogy vak vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!