Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért féltek egy határozott lánytól?
Szerintem a lányok viselkedés szempontjából le vannak általánosítva!
Nah ezek szerint akkor te nem közzéjük tartozol!
Nekem semmi bajom nincs az ilyen csajokkal mint te, sőtt még jobb a felfogásuk is!:)
2010. márc. 19. 12:49
Nekem pont egy határozott lányra van szükségem és igencsak megtaláltam :) Néhány randit már magunk mögött tudunk, jól alakulnak a dolgok.
Ez egyénfüggő - ezekszerint az a több pasi buta lányt akar magának akit kihaszálhatnak - ennyi :)
22F
2010. márc. 19. 12:50
Ennyiből még nem lehet következtetést levonni, de én, mint férfi, szeretem babusgatni a páromat. Azt is szeretem, ha jól fogadja, ha bókolok neki, ha törődöm vele. Ha a törődésem ellenérzést váltana ki belőle, nem maradna sokáig a párom. Szóval van különbség a határozottság és a feminizmus között. Többségünkben szeretjük, ha érezhetjük a nő mellett: szükségük van ránk és a törődésünkre.
2010. márc. 19. 12:51
4/10 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy nem szeretem ha babusgatnak csak annak is megvan a helye 1 kapcsolatban. mondjuk ha pl egész nap együtt vagyunk akkor ne az legyen h egész nap rajtam csüng és lesi minden kívánságomat. szükségem van 1 ún. függetlenségre is attól h kapcsolatom van de ez nem azt jelenti h félremegyek vagy vmi... eddig 2 hosszú kapcsolatom volt és egyikben sem mentem félre. egyszerűen szeretnék olyan kapcsolatot ahol nem gond az ha egyedül is le tudom mosni az autót vagy magamnak telepítem újra a gépet
5/10 A kérdező kommentje:
a feminizmus és határozottság között pedig szerintem ég és föld a különbség. nem tartom magam feministának
Nah ennyi :) - Most szerintem ezt énis megfogom kapni- előző kapcsolatomban az is gond volt hogy exem napi 4-5 órát ha nem beszélt velem telón szabályosan rosszul volt. Meg csomót akart találkozni - munka mellett semmire se maradt időm, kimerültem - Most viszont megvan a tökéletes egyensúly- a lány akivel ismerkedek is hasonló beállítottságú - jól érezzük magunkat egymás társaságában, de egymás nélkül is boldogok vagyunk, tudunk élni
Megint egy 22F
2010. márc. 19. 13:05
"annyira határozott vagyok, hogy úgymond megijednek... Kicsi korom óta ilyen vagyok."Nem úgymond megijednek, hanem megijednek. Leírásodból kitűnik, alapeseted: Ilyen vagyok ilyennek tessék szeretni (kompromisszum márpedig nincs!!)! A másik fél eszedbe sem jut. No az ilyenekből általában nem kérnek, és ez érthető.
2010. márc. 19. 14:43
8/10 anonim válasza:
2010. márc. 19. 15:14
9/10 A kérdező kommentje:
határozottság alatt értem h nem ugrok minden szóra, nem nyalom a s*ggét senkinek, nem szeretem ha valakinek a szájába kell rágni vmit... am meg igencsak kompromisszumkész vagyok... ha az előző 2 éves kapcsolatomból indulok ki...
10/10 A kérdező kommentje:
ha kitartó vagy és olyan határozott mint én akkor meg tudsz babonázni...
Kapcsolódó kérdések: