Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Miért féltek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért féltek egy határozott lánytól?

Figyelt kérdés
Több pasi azt mondta, hogy szeretne velem megismerkedni, de annyira határozott vagyok, hogy úgymond megijednek... Kicsi korom óta ilyen vagyok. Nem valószínű, hogy a külsőm miatt hárítanak, mert külső vélemények szerint dekoratív lány vagyok. Nem szeretem ha állandóan kedveskednek velem, nem szeretek nyávogni, kimondom amit gondolok persze nem gúnyosan és nem okoskodóan, és ritkán szorulok másnak a segítségére. Akkora baj, hogy ilyen vagyok? (21L)
2010. márc. 19. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a lányok viselkedés szempontjából le vannak általánosítva!

Nah ezek szerint akkor te nem közzéjük tartozol!

Nekem semmi bajom nincs az ilyen csajokkal mint te, sőtt még jobb a felfogásuk is!:)

2010. márc. 19. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem pont egy határozott lányra van szükségem és igencsak megtaláltam :) Néhány randit már magunk mögött tudunk, jól alakulnak a dolgok.

Ez egyénfüggő - ezekszerint az a több pasi buta lányt akar magának akit kihaszálhatnak - ennyi :)

22F

2010. márc. 19. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Ennyiből még nem lehet következtetést levonni, de én, mint férfi, szeretem babusgatni a páromat. Azt is szeretem, ha jól fogadja, ha bókolok neki, ha törődöm vele. Ha a törődésem ellenérzést váltana ki belőle, nem maradna sokáig a párom. Szóval van különbség a határozottság és a feminizmus között. Többségünkben szeretjük, ha érezhetjük a nő mellett: szükségük van ránk és a törődésünkre.
2010. márc. 19. 12:51
 4/10 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy nem szeretem ha babusgatnak csak annak is megvan a helye 1 kapcsolatban. mondjuk ha pl egész nap együtt vagyunk akkor ne az legyen h egész nap rajtam csüng és lesi minden kívánságomat. szükségem van 1 ún. függetlenségre is attól h kapcsolatom van de ez nem azt jelenti h félremegyek vagy vmi... eddig 2 hosszú kapcsolatom volt és egyikben sem mentem félre. egyszerűen szeretnék olyan kapcsolatot ahol nem gond az ha egyedül is le tudom mosni az autót vagy magamnak telepítem újra a gépet
2010. márc. 19. 12:55
 5/10 A kérdező kommentje:
a feminizmus és határozottság között pedig szerintem ég és föld a különbség. nem tartom magam feministának
2010. márc. 19. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Nah ennyi :) - Most szerintem ezt énis megfogom kapni- előző kapcsolatomban az is gond volt hogy exem napi 4-5 órát ha nem beszélt velem telón szabályosan rosszul volt. Meg csomót akart találkozni - munka mellett semmire se maradt időm, kimerültem - Most viszont megvan a tökéletes egyensúly- a lány akivel ismerkedek is hasonló beállítottságú - jól érezzük magunkat egymás társaságában, de egymás nélkül is boldogok vagyunk, tudunk élni

Megint egy 22F

2010. márc. 19. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
"annyira határozott vagyok, hogy úgymond megijednek... Kicsi korom óta ilyen vagyok."Nem úgymond megijednek, hanem megijednek. Leírásodból kitűnik, alapeseted: Ilyen vagyok ilyennek tessék szeretni (kompromisszum márpedig nincs!!)! A másik fél eszedbe sem jut. No az ilyenekből általában nem kérnek, és ez érthető.
2010. márc. 19. 14:43
 8/10 anonim válasza:
én nem félek :D
2010. márc. 19. 15:14
 9/10 A kérdező kommentje:
határozottság alatt értem h nem ugrok minden szóra, nem nyalom a s*ggét senkinek, nem szeretem ha valakinek a szájába kell rágni vmit... am meg igencsak kompromisszumkész vagyok... ha az előző 2 éves kapcsolatomból indulok ki...
2010. márc. 19. 17:56
 10/10 A kérdező kommentje:
ha kitartó vagy és olyan határozott mint én akkor meg tudsz babonázni...
2010. márc. 20. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!