Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belészerettem a meddőségi orvosomba. Ugye elég gáz helyzet? Elmúlik hamar?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 15:28
1/7 anonim válasza:
nem hiszem hogy a meddőség elmúlik
3/7 anonim válasza:
Ne higgy senkinek! Igen, gáz. Nem, nem az.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez csak egy pillanatnyi allapot...tolle megkapod azt afigyelmet amit mastol nem kaptal meg..jol esik h figyel rad..stb.Kesobb tisztazodni fog benned h o csak az orvosod es ez a kotelessege.Ennek azonban van egy masik oldala is..ha eszer veszed h o is erdeklodik irantad akkor ne habozz!Ezt konnyen kideritheted finom noi praktikakkal;)
5/7 anonim válasza:
Nem erdeklodhet utanad, ugyanis az orvos beteg lapcsolatat tiltja az etika, fel is fuggeszthetik erte. Ha meddoseggel kezel, akkor valszeg babat akarsz... valaki mastol. Elobb ezen gondolkodj el!!!!!!!!
6/7 anonim válasza:
szia
látom régi már a kérdés.Csak annyit kérdezhetek,hogy melyik városban élsz?Nyugi,csak kíváncsiság,hogy az-e akire gondolok :)
/nő vagyok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!