Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent, miért csinálja? L
Az mit jelent ha egy lány elmegy a fiú előtt, a fiú meg elédob pénzt? Már többször eljátszotta velem ezt egy fiú, akinek elméletileg tetszem is..:) Nekem is tetszik ő..:D
A legelső úgy volt hogy pár haverjával álltak, mi meg a barátnőmmel elsétáltunk előttük, ő meg ledobott kb. elém a földre pénzt, én meg felvettem mert azt hittem véletlenül ejtette le..De ezt már többször eljátszotta..:)
Egyik fiú barátom, magyarázott valami olyat hogy a kur váknak szoktak pénzt adni, és akkor nekem dobta le..vagy mi:D
Naa ez mit jelenthet? Valami flört féleség? :)
És miért csinálja?:)
Sehogy nem kell reagalnod... Siman elsetalsz anelkul, hogy raneznel, mosolyogni meg semmikepp.
Ez a srac nem akar toled komolyabbat, ha szeretne toled valamit flortolne es nem megalazna a haverjai es a baratnoid elott. Csak agyba akar vinni es megcsak nem is titkolja, keress egy normalis rendes sracot ez helyett a goreny helyett.
Mondjuk lépj rá a pénzre, ne nézz rá és menj tovább.
Ne is foglalkozz azzal, hogy mit reagál vagy mond ezután.
Tudasd azt vele-velük, hogy te nem olyan vagy akivel lehet ilyet játszani.
Ha ezt legközelebb is megcsinálja akkor szintén ez a forgatókönyv részedről.
Egy idő után ne is szólj hozzá.
Amíg nem változtat a hozzá való viszonyodon az ilyen viselkedése okán, addig nem is fog változni.
Ha meg nem változik ezek után sem akkor bizony egy elég.....(ide képzeljen be mindenki amit akar)
Köszöszönööm!!! :*
Én arra is gondoltam, hogy rálépek a pénzre, és egy kisebb lendülettel elrúgom..de lehet hogy az kicsit bunkó lenne már:| :)
Szívesen! :)
Nem azt valóban ne csináld, elég ha csak rálépsz.
Vedd fel a pénzt, és dobd elé a földre, és és mosolyogj, vagy mond neki, hogy „ na vetkőzz”.
Ha legközelebb is csinálja, cseréld ki egy kisebb pénzre, azd dobd elé, és mond neki, hogy „nem vagy olyan jó”.
debuta vagy baz
meg!!!
azért hogy vagy a dekoltázsodba lásson, vagy a jó kis pucsító seggedet láthassa
Egy paraszta a csávó te meg baromi buta vagy, szóval jól ki fogtok jönni
Hát köszi..:)
Buta? Na az pont nem vagyok...;)
Olyan bénák vagytok, hogy hihetetlen :D
Minek csicskáztat? Miért vagy csicska?
Miért nem mondod neki egyszerűen: "Leejtetted az ötvenest" vagy "Ilyen sok zsebpénzed van?" Mondjon ő is valamit ha már ilyen ostobán vislekedik, bár lehet ezzel majd csak felrakja az íra a pontot :D
Bár megfeledkeztem a lényegről: neked tetszik! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!