Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent, miért csinálja? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent, miért csinálja? L

Figyelt kérdés

Az mit jelent ha egy lány elmegy a fiú előtt, a fiú meg elédob pénzt? Már többször eljátszotta velem ezt egy fiú, akinek elméletileg tetszem is..:) Nekem is tetszik ő..:D

A legelső úgy volt hogy pár haverjával álltak, mi meg a barátnőmmel elsétáltunk előttük, ő meg ledobott kb. elém a földre pénzt, én meg felvettem mert azt hittem véletlenül ejtette le..De ezt már többször eljátszotta..:)

Egyik fiú barátom, magyarázott valami olyat hogy a kur váknak szoktak pénzt adni, és akkor nekem dobta le..vagy mi:D

Naa ez mit jelenthet? Valami flört féleség? :)

És miért csinálja?:)

2014. dec. 16. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

Sehogy nem kell reagalnod... Siman elsetalsz anelkul, hogy raneznel, mosolyogni meg semmikepp.

Ez a srac nem akar toled komolyabbat, ha szeretne toled valamit flortolne es nem megalazna a haverjai es a baratnoid elott. Csak agyba akar vinni es megcsak nem is titkolja, keress egy normalis rendes sracot ez helyett a goreny helyett.

2014. dec. 16. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk lépj rá a pénzre, ne nézz rá és menj tovább.

Ne is foglalkozz azzal, hogy mit reagál vagy mond ezután.

Tudasd azt vele-velük, hogy te nem olyan vagy akivel lehet ilyet játszani.

Ha ezt legközelebb is megcsinálja akkor szintén ez a forgatókönyv részedről.

Egy idő után ne is szólj hozzá.

Amíg nem változtat a hozzá való viszonyodon az ilyen viselkedése okán, addig nem is fog változni.

Ha meg nem változik ezek után sem akkor bizony egy elég.....(ide képzeljen be mindenki amit akar)

2014. dec. 16. 22:29
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszöszönööm!!! :*

Én arra is gondoltam, hogy rálépek a pénzre, és egy kisebb lendülettel elrúgom..de lehet hogy az kicsit bunkó lenne már:| :)

2014. dec. 16. 22:58
 14/21 anonim ***** válasza:

Szívesen! :)

Nem azt valóban ne csináld, elég ha csak rálépsz.

2014. dec. 16. 23:05
 15/21 HSz76 válasza:

Vedd fel a pénzt, és dobd elé a földre, és és mosolyogj, vagy mond neki, hogy „ na vetkőzz”.

Ha legközelebb is csinálja, cseréld ki egy kisebb pénzre, azd dobd elé, és mond neki, hogy „nem vagy olyan jó”.

2014. dec. 17. 09:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Vagy vedd fel a penzt es csinalj olyan mozdulatot mintha odadobnad ele, de csak nezz ra es ekkor nyugodt hangnemben mondd neki, hogy te meg ennyit sem ersz es csak ejtsd el a penzt es menj tovabb. :D :D
2014. dec. 17. 22:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszii! :)
2014. dec. 20. 09:46
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

debuta vagy baz

meg!!!

azért hogy vagy a dekoltázsodba lásson, vagy a jó kis pucsító seggedet láthassa

Egy paraszta a csávó te meg baromi buta vagy, szóval jól ki fogtok jönni

2014. dec. 30. 20:38
 19/21 A kérdező kommentje:

Hát köszi..:)

Buta? Na az pont nem vagyok...;)

2014. dec. 30. 21:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Olyan bénák vagytok, hogy hihetetlen :D

Minek csicskáztat? Miért vagy csicska?

Miért nem mondod neki egyszerűen: "Leejtetted az ötvenest" vagy "Ilyen sok zsebpénzed van?" Mondjon ő is valamit ha már ilyen ostobán vislekedik, bár lehet ezzel majd csak felrakja az íra a pontot :D

Bár megfeledkeztem a lényegről: neked tetszik! :D

2015. jan. 10. 19:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!