Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egyre jobban sikerült elfogadnom, hogy "nem lehet" barátnőm. Lehet ennél jobban?
Még néha fáj a dolog, de már ritkábban. Lényegében már ennek is örülök, mert már így is több vagyok, mint voltam. mostanában kb. havi egyszer ha rám jön. régebben többet gondoltam erre és bántott, hogy kevés vagyok a lányoknak. bármit is megtettem az önfejlesztés jegyében.
Egy relatíve hosszú folyamatról van szó. 6 évről. És csak fél éve jött meg ez az érzés.
Nem vagyok én se vallásos(templomot is max kívülről láttam). A segíteni másokat nálam mást takar. pl itt is a gyakorin segítem az embereket, meg sok máshelyen is, meg élőben is segítek megoldani a problémáikat.
A lényeg, hogy olyasmit csinálj, amitől pozitívabban látod a világot. Nekem az segít, ha alkothatok valamit, vagy megoldhatok valamit.
Amúgy meg mind sokkal sablonosabbak vagyunk, mint amennyire különlegesnek hisszük magunkat. Csak hát mindenki azt hiszi magáról, hogy mennyire egyedi meg mennyire menő. Közben pedig hasonlóan gondolkodnak az emberek, max nem tudják kifejezni magukat vagy éppen egy másik élethelyzetben vannak és más van a fejükben.
Ismerősöm nem egy jó pasi, és kissé beteg az ürge, mégis volt már vagy 4 kapcsolata, és még több lány, akinek berakta a lompost. Pedig női szemmel nézve tényleg nem egy adonisz, és mégis...Szóval itt a belsőddel van a baj~
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!