Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egyre jobban sikerült elfogadnom, hogy "nem lehet" barátnőm. Lehet ennél jobban?
Még néha fáj a dolog, de már ritkábban. Lényegében már ennek is örülök, mert már így is több vagyok, mint voltam. mostanában kb. havi egyszer ha rám jön. régebben többet gondoltam erre és bántott, hogy kevés vagyok a lányoknak. bármit is megtettem az önfejlesztés jegyében.
Egy relatíve hosszú folyamatról van szó. 6 évről. És csak fél éve jött meg ez az érzés.
Sajnálom, hogy így alakult. Nem tudom, hogy kaptál-e esélyt egyáltalán a lányoktól. Én eddig minden fiúnak adtam, sose lehet tudni mi alakul belőle.
Remélem azért találsz valakit.
Nem volt célom a megbántás, sajnálom, ha így jött le.
Csak nem értem azokat az embereket, akik feladják és nem küzdenek. Főleg, ha fiatalok, mert gondolom, te is az vagy.
Mindegy, lehet nem is kell értenem ezt...
22: hazudni miért kell?
minden egyes fiúnak adtál esélyt, aki bepróbálkozott nálad?!
először is nem igaz.
másodszor ha igaz, akkor is hülyítetted őket, mert nyilván neked is vagy bejön valaki vagy nem. ha nem jön be, de adsz neki esélyt az már veszett fejsze nyele. gondolom nem feküdtél le velük.
Nem tudom hány éves vagy. Szerintem mindig az történik amit nem várnál. Ha majd nem fogsz görcsösen a dolgon pörögni, majd akkor lesz szerencséd.
Én 29 vagyok, külsőre átlagos vagyok, belsőre mindenki kedvel. (a gyakorin is ezt mondták, ismeretlenek és élőben is ez a vélekedés)
Viszont soha se fogok tudni oda menni élőben senkihez se ismerkedni, mert akik tetszenek lányok, azoktól lefagy az agyam :) Másokkal eltudok beszélgetni, szóval ezen a gyakorlás nem segít. A netes ismerkedésbe meg már elfáradtam az évek során és már nem érdekelnek az emberek. Nekem csak ennyi a bajom, hogy nem tudok élőben ismerkedni, mert elszáll a bátorságom. Viszont ehhez sok idő kellett, mire minden más hülyeségemet "megjavítottam".
Te próbálkoztál, úgyhogy sokkal jobb esélyeid vannak. Ha nem vagy 30 akkor még van esélyed(sőt 30 után is), csak a hozzáállásodon kell változtatni. A lényeg, hogy nyitottnak kell lenni a világra. Mert vannak rendes emberek(fiúk,lányok). Csak max nem találkoztál velük. Ha pozitívan gondolkodsz, akkor minden sikerülhet(én is tapasztaltam, csak mindig elfogytam). És te elég bátor is vagy cselekedni, úgyhogy nincs semmi se veszve. Csak megkell tanulni hinni, abban, hogy amit csinálsz az jó. Úgyhogy tessék megismerni önmagadat és megtanulni meglátni a jót is.
Először is ne mondj olyat, hogy hazudok, amikor nem ismersz, fogalmad sincs milyen vagyok. Nem mindenki egyforma.
Másodszor pedig igen, adtam esélyt mindenkinek, de mivel hamar rátaláltam a jelenlegi páromra, ezért nem kellett olyan soknak esélyt adnom.
Nem hülyítettem őket, volt olyan, aki nem jött be elsőre, mégis kapcsolat lett belőle.
6 év magány alatt volt sok időm sok mindenen elgondolkodni és filózgatni :)
most már csak élek. szórakozni járok stb. és ha 29 vagy neked is ezt javaslom. éljél! mert borítékolhatom, hogy ettől nem lesz semmi sem jobb.
én pl. rengeteget fejlődtem előnyömre. a hatása is meglett: legalább már nem néznek verébnek a lányok :) ergo nincs olyan hogy hülyítenek és benyőgik, hogy "legyünk csak barátok".
egyébként 26 vagyok.
Nekem a segítség nem jó. Nem vagyok vallásos. Sem teréz anya.
Élni szeretem az életemet. De olyan vagy, mint ha az x évvel ezelőtti önmagam beszélne hozzám :)
A környezetem produktuma vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!