Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egyre jobban sikerült elfogadnom, hogy "nem lehet" barátnőm. Lehet ennél jobban?
Még néha fáj a dolog, de már ritkábban. Lényegében már ennek is örülök, mert már így is több vagyok, mint voltam. mostanában kb. havi egyszer ha rám jön. régebben többet gondoltam erre és bántott, hogy kevés vagyok a lányoknak. bármit is megtettem az önfejlesztés jegyében.
Egy relatíve hosszú folyamatról van szó. 6 évről. És csak fél éve jött meg ez az érzés.
Hogy jön ide a Maslow piramis?
Lehet nem a hozzád való lányoknál próbálkoztál.
7: a kérdés nem erre vonatkozott.
de válaszolok erre is: mert nem vagyok jóképű sem magas.
8: már ezen is elgondolkoztam. de azt mégse merném mondani, hogy a plázacicák lennének a hozzám való lányok. (a sok rosszat ugyanis mind "rendes" sőt időnként "értelmiségi" lányoktól kaptam. nem voltak bombázók. bombázóknál még be sem próbálkoztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!