Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a mentősökö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mentősökön, tűzoltókon, rendőrökön kívül az orvosokról az égvilágon mindenki megfeledkezik, és nem a hősök kategóriába tartoznak? Lányok, buktok az orvosokra?

Figyelt kérdés
Pedig a kegtöbb életet mentik napról napra, az emberek meg utálkodnak. Ezt valahogy mindenki olyan természetes dolognak veszi, pedig nem kis dolog, és már annyi is jól esne, ha nem támadnának folyton. És hogy állja a ketógóriában a helyét a kérdés, akkor kíváncsi lennék, hogy igaz, hogy vonzóak az orvosok sok lánynak? :)

2014. dec. 16. 13:53
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Én is egyetértek veled több pontban. Köszönöm is a részletes válaszod :D Amiben nem értek egyet személy szerint, hogy az orvosok nem hősök, mert akkor senki sem az. Lehet nehéz elképzelni ,de tudod tényleg vannak olyanok, akiket nem érdekli a pénz, és az érdekli ,hogy segíthessen másokokn. Jó ,akkor elmondom. Én fogorvosként kezdtem, ha a pénzre hajtanék, vagy egyéb másra, akkor hülye lettem volna nem maradni, DE láttam ,hogy mennyi embernek van szüksége segítségre, és ,hogy mennyire kiszolgáltatottak rengetegen, én meg ezt nem bírom, szeretnék segíteni, mert a fogorvos társadalamt én is egy pénzhajhász, sznob banfának tartom ,akik elfelejtették honnan jöttek, tisztelet a kivételnek. Szóval ige nis vannak ,akik SBO-n anyi pénzért robotolnak éjszakai műszakban ,amivel lényegébe nsemmire sem megy, de mégis ott van, mert van lelke.
2014. dec. 17. 00:44
 32/40 anonim ***** válasza:

Szerintem, ez a téma túl lett tárgyalva. :-D

Azt hiszem, majd ha lesz saját kertem, ott építek egy kis piedesztált, ahova néha pucéran egy szál fonendoszkópban felmászom, és hősként ünnepeltetem magam a mókusokkal.

A viccet félretéve itt nem arról kellene vitázni, hogy ki hős, vagy ki nem az, ez egyéni megítélés szerint is változik szerintem. Amin vitázni érdemes, hogy miért nincs pénz az EÜ dolgozók normális bérére, amikor stadionra van, a botlábú balfékeknek.

2014. dec. 17. 02:29
 33/40 A kérdező kommentje:
Ez jó :D Mindenki elmondhatta a véleményét, mindenkinek volt igazsága is, meg ami nem fedi a valóságot, lehet nekem is voltak ilyenek. Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 17. 08:14
 34/40 anonim ***** válasza:
aki előbbieket hősnek tartja, az sztem az orvosokat is. de. ahogy a rendőrök között is vannak taplók, buták, stb, úgy bármelyik másik munkakörben is előfordulhat sajnos, pl az orvosok között is.
2014. dec. 18. 12:43
 35/40 anonim ***** válasza:
ja és melyik lány ne bukna a hőősökre? ;)
2014. dec. 18. 12:44
 36/40 anonim ***** válasza:

beleolvastam a válaszokba, igazából reagálni nem is nagyon érdemes rájuk, az orvosvédők csak a szokásos közhelyeket írják le.

orvosok hősök:). vannak biztos kivételek,. de hát mégis...

vki nagyon jól írta: meg kell nézni az átlag orvostanhallgatót, beképzelt, az empátiának a szikrája nincs meg benne, akkor miért csodálkozunk azon, h később orvosként is taplók lesznek?

és ez a fő gond, amiért sztem joggal utálják a legtöbb orvost. én sehol nem láttam még annyi önelégült bunkó embert, mint az orvosok között.

abban is egyetértek az egyik válaszolóval, h ha megkérdezel 5 orvost vmiről, akkor nagy eséllyel 5 félét fognak rá válaszolni.

gyakorlatilag van egy felszínes elméleti tudásuk, ami általában semmire nem jó. a nagy probléma az, h nem képesek holisztikus szemléletre, a szerteágazó tüneteket produkáló betegségeket egyáltalán nem képesek azonosítani, tapasztalatból mondom. magyarán csak apró részletekben tudnak gondolkodni, ha az egész estet komplexen kéne nézni, ahhoz többségük egyáltalán nem ért.

érdemes mindenki elbeszélgetni olyan emberekkel, akiknek vmi ritka genetikai betegsége vagy enzimhiánya van, na őket általában évekig küldték az orvosok pszichológushoz, mert nemtörődömök voltak, és nem is volt elengedő tudások ahhoz, h megállapítsák a baj forrását.

az igazsághoz hozzátartozik, h az orvosok keze is meg van kötve, protokoll szerint kell gyógyítaniuk, és nincs is idejük a betegre, de nem lehet minden orvosi malőrt erre fogni.

összefoglalva: az orvosokat többnyire joggal utálják, mivel nagy részüknek sem a tudása, sem a hozzáállása nem megfelelő.

2014. dec. 18. 14:00
 37/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Tudod nem értem, miért általánosítasz, hogy azborvostanhallgatók bunkók, beszélgessünk, hátha megvilágíthatnám számodra, hogy ezvnem így van. Számomra ,azért túlzó ez a hányad, ami a rossz orvosokat jelöli meg. Egyébként átfogó tudás fenntartására nincs nagyon lehetőség, kissé beszűkül egy adott területre, még a profok is a saját tárgyukban jeleskednek, és csak ált. dolgokat tudnak a másikról, úgy ,hogy nekik azt tudni, a kizárólagos feladatuk.
2014. dec. 18. 14:44
 38/40 anonim ***** válasza:

nem általánosítottam. az, hogy az átlag bunkó, nem jelenti azt, h mindegyik az, mivel nem csak átlagosak vannak.

igen, magyarán "túlspecializálódik", ami baj. van egy rakás olyan betegség, ami több szervet érint, vagy az egész testet.

2014. dec. 18. 14:55
 39/40 A kérdező kommentje:
Igen, tudod én igyekszem elmerülni az anyagban és mindent megtanulni, de ez nem lesz fenntarthatő, mert akkor sosem végzem el a egyetemet, nincs rá elég idő, hogy mindent megtanulj. Magolni meg én nem akarok, én érteni szeretem.
2014. dec. 18. 15:13
 40/40 anonim ***** válasza:

Megfeledkeznének az orvosokról?Épp ellenkezőleg..:) Életet mentenek,mindenki hálás érte(legalább is annak kéne lennie).

Én meg kimondottan bukok a fehérköpenyesekre :))))

2015. dec. 6. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!