Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a mentősökö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mentősökön, tűzoltókon, rendőrökön kívül az orvosokról az égvilágon mindenki megfeledkezik, és nem a hősök kategóriába tartoznak? Lányok, buktok az orvosokra?

Figyelt kérdés
Pedig a kegtöbb életet mentik napról napra, az emberek meg utálkodnak. Ezt valahogy mindenki olyan természetes dolognak veszi, pedig nem kis dolog, és már annyi is jól esne, ha nem támadnának folyton. És hogy állja a ketógóriában a helyét a kérdés, akkor kíváncsi lennék, hogy igaz, hogy vonzóak az orvosok sok lánynak? :)

2014. dec. 16. 13:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

legtöbbször egyébként nem a lustaság az ami miatt leszarnak néha, ha nem haldokolsz hanem a forráshiány

a labor, a beavatkozás sajnos nincs ingyen az állam meg nem ad többet eü-re

2014. dec. 16. 15:58
 22/40 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy ez csak az orvosok egy részére jellemző, de sajnálatos módon egy elég nagy részére."

Nem olyan nagy az a rész, de valóban létezik. A legszomorúbb, hogy sokukról már egyetem alatt meg lehet mondani, hogy ilyen lesz, mert vagy alapból egy hatalmas egoista bunkó, akinek apja-anyja orvos, fogorvos, vagy szimplán gazdag. Egyrészük legalább intelligens, de van egy jelentős hányad, aki össze-vissza bukdácsol, de apuci-anyuci mindent fizet. Egyébként sokan fújjolták a jelenlegi kormányt az oktatáspolitikája miatt, én sem mindennel értek egyet, de legalább azt sikerült elérniük, hogy jelenleg az ilyeneket kirúgják az orvosiról és nem tudnak csak azért végezni, mert van pénzük.

Megjegyzem, ha már nők, drága hölgyekről sok mindent elmond, hogy ezekért a bunkókért mindig olvadoztak a hölgyek... ki tudja miért...

2014. dec. 16. 16:01
 23/40 anonim ***** válasza:
45%

egyből sikertelen aki véleményt ír :D szokásos ellenreakció.

és ez nem agresszió,én pl sosem éreztem hogy egy orvos intelligens lenne.....inkább idegesítő,mert amennyi van mindegyik mást mond egy dologról,az egyik ezt a másik meg az ellentétét,ebből is látszik mennyire azok.Egymást ütik a szavukkal.

az egészségügy balkáni erre az orvosokkal együtt ennyi.

A rendőrökről meg nem írok mert törlik úgyis.:D egyik legkönnyebb meló,de utálják az emberek.

túl sok,filmet néztek ezzel a hős dumával, öltözz batmannak :D

2014. dec. 16. 16:10
 24/40 anonim ***** válasza:

"amennyi van mindegyik mást mond egy dologról"

Látszik, hogy SEMMIT nem tudsz az orvostudományról. Ami pedig a balkáni viszonyokat illeti, ez a ti rohadt nagy mázlitok, mert ha ennyi pénzből itt Angliában, vagy az USA-ban képzett orvosok gyógyítanának, akkor a kórházak halálgyárrá változnának.

2014. dec. 16. 16:15
 25/40 anonim ***** válasza:
És valóban csak úgy ömlik belőled a frusztráció, nem csak itt, hanem minden egyes válaszodnál, mindenki hülye, meg sz.rul végzi a munkáját, csak te vagy a szent. :-D
2014. dec. 16. 16:17
 26/40 anonim ***** válasza:

miért olyan sza**rok az orvosok angliában? Az arabokra meg azt mondják jók.

nem vagyok fusztrált,mindig nyugodtan írok,ti emésztitek nehezen, és nem tehetek róla hogy sok a selejt a világon.Kéne az a halálgyár mindenhova lehet :)

2014. dec. 16. 16:26
 27/40 anonim ***** válasza:

Igen,igen,igen...IGEN!

Nemrég voltam kórházban és csomó 20 éves helyes doki volt!!*-* Német származású,két méter magas,kék szemű,szőke hajú Doki :$

Vagy

Magyar,zöld szemű,fekete hipster szemüveges,fekete hajú,jó humorú,gyerekdokinak tanuló 20 év körüli srác :$

Whááh

Amúgy,helyes vagy nem helyes,minden doki hősnek számít nálam.

2014. dec. 16. 16:29
 28/40 anonim ***** válasza:

"Nemrég voltam kórházban és csomó 20 éves helyes doki volt!!"

Minimum 24 éves egy orvos mire végez. Akkor te nagy eséllyel oktatókórházban voltál és medikusokkal találkoztál. A német srác biztosan hallgató volt, mert egyetem után ők nem maradnak itt nálunk, mert otthon minimum négyszer-ötször annyit keresnek és még az is baromi kevés szerintük.

2014. dec. 16. 16:34
 29/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Látom sokan nincsenek tisztában még mindig azzal ,hogy milyen munkát végeznek az egészségügyben, nem is kívánom, hogy meg kelljen tapasztalnia a kedves utálkodó válaszolóknak, hogy orvosi ellátás nélkül maradjanak, megnézném, hogy mi lenne velük, ha nem lennének azok a ,, bunkó'' orvosok. Amúgy azért kérdeztem ezt a buknak e a lányok az orvosokra dolgot, mert több válaszra vagyok kíváncsi, ebben a kategóriában vannak a legtöbben , így ,hogy megkérdeztem, meg van keresnivalója a kérdésemnek itt, és remélhetőleg nem törlik :)
2014. dec. 16. 17:05
 30/40 anonim ***** válasza:

Abban egyetértünk, hogy hivatás. Abban is egyetértünk, hogy NAGYON fontos és nemes dolog, amit a (jó) orvosok csinálnak.

De tudod, azért, mert valaki azt a hivatást választotta, hogy embereket gyógyít, és ahhoz kapott megfelelő oktatást, hogy melyik felsőlégúti megbetegedést mivel kell kezelni, hogy kell egy epekövet kioperálni, vagy hogyan kell egy égési sérülést kezelni; és ezeket a megszerzett, és jól memorizált ismereteket kell nap mint nap alkalmaznia, attól még nem lesz hős. Igen, életeket ment. Mert ez a feladata. Nemes feladat, ez tény. Nagy felelősség van a vállán, ez is tény. Mert ha mondjuk egy pék elégeti a cipót, azért legfeljebb egy ejnyebejnyét kap, de meg senki nem fog halni tőle. Míg ha egy orvos véletlenül félrenyeszetel, a betege meghal. Ez tény. De ha belegondolunk, mindenki, aki dolgozik, csak a munkáját végzi. Ki jobban, ki rosszabbul, ki kevesebbet tanult érte, ki többet. De - és nyugodtan lepontozhatnak az ide tévedő orvostanhallgatók - véleményem szerint emberileg mondjuk egy villamosmérnök, egy építészmérnök, egy óvónő, vagy egy orvos nem sokban különböznek egymástól. Mindegyikük rengeteget tanult, hogy a szakmáját végezhesse, mindegyikük okos ember (most azokat ne vegyük számításba, akik 15 év alatt, apuci pénzén végezték el az egyetemet), és ami a lényeg: mindegyikre szükség van a társadalomban. Attól, hogy valaki "csak" azért felel, hogy a házad ne omoljon össze, vagy az a hivatása, hogy a gyerekedből olyan csemetét faragjon, aki majd helyt tud állni az iskolában, vagy pedig az, hogy a neteg embereket kúrálja, attól még egyik sem lesz több a másiknál emberileg.

Attól meg, hogy valaki pusztán jól vagy átlagosan elvágzi azt a munkát, amit ő elvállalt, meg amire éveken át tanították, még nem lesz emberfeletti hős. Jó, hogy azt nem mondjátok, hogy attól kéne valakit piedesztára emelnünk, amiért nem halnak meg sorra a betegei.

Tudod, kedves kérdező, itt sokan elmondták - csak neked, meg sok orvostanhallgatónak nehezére esik felfogni -, hogy attól senki nem tartja bunkónak a másikat, mert orvos. Mégegyszer elmondom, amit már többen kifejtettek, a baj azokkal van, akik ötvenezer forint nélkül rá sem hajlandók nézni a betegre; akiknek csak az számít, hogy minél hamarabb mehessenek haza (vagy a magánrendelésre); illetve akik pusztán azért lettek orvosok, mert a pénzes szülők kvázi elintézték nekik. Aki vígan kávézgat, meg flörtöl az ápolóval, miközben a rá várakozó beteg lehet, hogy kínok kínját éli át. Aki meg sem vizsgálja a beteget, csak rutinból felír neki valamit. Őket tartja mindenki bunkónak. Ha valaki bunkó orvosról beszél, akkor rájuk céloz, és nem arra, aki tényleg mindent megtesz, ami tőle telik.

Na, meg azért a mentősök között is van jócskán oda nem illő tag. Életveszélyes állapotú édesapámat a mentősök itt akarták hagyni, mivel nem hitték el, hogy fájdalmai vannak. Ha nem verem ki a balhét ott helyben, másnapra meghalt volna. Persze, nyilván a többség lelkiismeretes ember, de én azt mondom, ha egy rendszerben az ott dolgozóknak csak 10-20%-a nem illik oda, akkor az a rendszer már nem működik jól.

Persze, akik szerint valaki attól, mert orvosi papírja van, világra szóló hős lesz, és akik szerint ujjongva kéne örülni, hogy vannak, akik képesek elvégezni a válallt feladatukat, na, nekik aztán mondhat bármit az ember, mert képtelenek az objektív látásmódra.

Ja, és valaki azért lenne siekrtelen, mert nem ugyanazt az elvakult véleményt hangoztatja, mint sok orvos(tanhallgató)? Attól lenne sikertelen, mert ő a társadalmi gépezet más szintjén lát el - adott esetben nagy szaktudást igénylő, és/vagy létfontosságú - feladatot? Vagy azért, mert neki nem voltak tehetős szülei, akik mellett elmehetett volna évekre egyetemre, hanem 18 évesen már dolgoznia kellett? Azért ne nevettessetek már!

Ugye, kedves "orvostanhallgató", te sem gondoltad komolyan, hogy csak az lehet siekres, aki veled azonos véleményt hangoztat? Mert ha ezt gondolod, akkor bizony alapos gondok vannak a fejedben. Szerinted tényleg, aki intelligens, annak csak pozitív véleménye lehet? Már bocsánat, de ez nem túl intelligens hozzáállás.

Még valami: ha valaki hős lenne attól, hogy ő olyan munkát végez, ami nélkül sokan meghalnának: akkor a boltosok hősök? A pékek hősök? A mezőgazdasági munkások hősök? Ugyanis ha ők nem lennének, sokaknak nem lenne mit enni, és éhen halnának.

2014. dec. 17. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!