Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 167 cm vagyok,55 kg-mal, akkor szerintetek meg a "van mit fogni raja" kategoriaba tartozok? Kepet nem kuldok
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 19:55
3/10 anonim válasza:
Kép nélkül ezt nem lehet megmondani. Nagyon sok mindentől függ. Hasonló magasságú lányoknál láttam már olyat, hogy a 70 kg is alig látszott, de olyat is, hogy már 55 kilósan elég vastag volt.
4/10 anonim válasza:
Ez alapján ínséges. NémiKÉPp kéne, hogy vizualizálhassunk is a pontos vélemény megformálása miatt.
6/10 anonim válasza:
Ennyi alapján nem lehet megmondani, kép vagy méretek kellenének.
8/10 anonim válasza:
szerintem ezen egyáltalán nincs semmi van mit fogni rajta, szerintem így vékony és tök lapos
9/10 anonim válasza:
Nem mindegy, mennyi a testzsíra aránya
10/10 anonim válasza:
Az alkat és a genetika sem mindegy. Vannak akik vékonyabban is nagymellűek, olyanok akik a plusz súly ellenére is kis mellel vannak "megáldva". Ahogy a körte alkat is teljesen más dolog, mert lehet, hogy teljesen lapos hasa van, de nagyobb feneke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!