Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire tartozok a pszichés...

Mennyire tartozok a pszichés beteg kategóriába?

Figyelt kérdés

Nem járok pszichológushoz, nem is szeretnék, de egyre jobban összeomlok. Nem tudom eldönteni, hogy mi lehet az oka. Nem vagyok benne biztos, hogy vannak barátaim, mert eddig még mindig csak olyan barátságaim voltak, amelyben néha beszélgettünk és beszólogattunk egymásnak, ez az igazi barátság?! Mert ha ez, akkor vannak barátaim, de nem nyugtat meg egy kicsit sem, mert túlságosan érzékenyen reagálok a beszólásokra. Kiborulok és belül könnyezek. Nem mondtam még el nagyon senkinek, mert mentálisan ép ember, nem borul ki egy "kva @nyád"-tól. jó ez csak egy példa volt, meg néha cinkelnek ezek az úgynevezet barátok, amelytől inkább kiakadok, idegileg. Tudom, hogy középsuliba ez mással is előfordul, de mindenki túl éli vhogy. Ma majdnem neki mentem egyik osztálytársamnak, aki beszólt vmit, de tudni kell hogy vézna gyerek vagyok, osztálytársam meg 2m és elég nagy testtömeggel rendelkezik, amely nagy része izom, ő látta rajtam, hogy vmi bajom van és csak ezért nem csap le mint egy legyet, mert vmi gondvan. Ez vot az egyetlen egy szerencsém, de elgondolkodtam rajta, hogy ez már máskor is előfordult velem, nekimegyek egy esélytelen küzdelemnek. Már óvodában történt egy eset, amely pont ehhez hasonlít. Mintha tudnám, hogy nincs esélyem nyerni és csak fájdalmat szerzek magamnak, de mint ha az életben maradás vágya nem motiválna. Szüleim keveset törődtek velem gyermekkoromban, de mindenem megvolt, nagyszüleimtől se kaptam kellő szeretetet. Szeretethiányos vagyok? Netán öngyilkos hajlamokkal rendelkező személy? volt olyan, hogy gondolkodtam tömeg/sorozat gyilkosságokon, hogy lehet megúszni, hogyan lehet kivitelezni, hogyan legyek öngyilkos hatékonyan és ilyen apróságok. Ha ma megnéznék a keresési előzményeim lehet, hogy meglepődnének, miért keres egy 17 éves relatívan egészséges ember akasztófa hurok csomó kötési módszereire vagy a kéz fő artériáira. Sok okom nem lenne egyikre se, de legfőbb cél a fájdalom szerzés mindenki számára. Nem vagyok őrült, tudatosan írok, gondolkodok és cselekszek. Rendkívül sok negatív hatás ért már.

Hogy tudom eldönteni mennyire vagyok mentálisan sérült?

2013. szept. 13. 22:44
 1/3 bakur12 ***** válasza:

Vegezd el a szemelyiseg zavar tesztet es esetleg megtudod, ha tudsz egy picit angolul. [link]

Azert futsz neki eselytelenul is az erosebbnek, mert nem vagy beszari es van batorsagod kitorni. Azt jelenti, hogy nem felted mar annyira a rongyos eleted, tehat egy hos is lehetsz akar. Mehetnel akar tuzoltonak vagy batmannek is ez eltessen.:D Meg mindig a kamaszkorban vagy adoleszcentiaban ami egy elegge labilis kor, ezert nem nagy problema, ha fura dolgok utan erdeklodsz, de azert tudd, hol a hatar. Sok szerencset a tovabbi onismeret keresesben.

2013. szept. 13. 22:51
 2/3 anonim válasza:
Hát ezek a gondolatok nem egészségesek de nincs okod nagy aggodalomra. Mindenképpen beszéld meg valakivel ha máshogy nem megy akkor pszichológussal vagy itt: [link]
2013. szept. 24. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:

"legfőbb cél a fájdalom szerzés mindenki számára. Nem vagyok őrült, tudatosan írok, gondolkodok és cselekszek. Rendkívül sok negatív hatás ért már.

Hogy tudom eldönteni mennyire vagyok mentálisan sérült?"

háát ne haragudj, nekem szakemberként azért ez meredek kicsit. mi ez a mindenkinek fájdalmat akarás? nem kell eldöntened, megmondom én neked, csak az a kérdés, vajon miért.

na azért 1-2 ilyesmi teszttől nem jössz ám rendbe, de még csak nem is biztos, hogy kapsz bármi infót az állapotodról. ehhez szakember kell, és főleg h ilyen régóta fennálló problémáról van szó, annyira nem is lesz ez egyszerű játék.

2013. okt. 5. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!