Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 órából állna egy napod, azt a plusz órát a pároddal vagy a barátaiddal töltenéd inkább?
én a párommal. együtt élünk, de még így is alig látom. egyértelműen vele tölteném a plusz időm.
22/l
A jelenlegi napi programjaimban igazából minden belefér. Barátom csak egy van, de vele 1 éve már csak neten tartom a kapcsolatot mivel az ország másik felére költözött a nővéréjékhez mert ott talált munkát a szakmájában amit szívesen csinál. A barátnőmmel 2-3 naponta együtt tudunk lenni, neki is dolga van, nekem is de egymásra mindig tudunk időt fordítani ami nekünk teljesen megfelel így fél év után jó is ez nekünk hogy még nem lógunk egymás nyakán állandóan.
A családommal szinte mindennap eltudok tölteni egy kis időt, pont amennyit kell. Tesómékkal is tölthetném azt a plusz 1 órát de messze laknak így nekem legalább fél nap plusz kell hogy velük lehessek egy kicsit.
de ha az élet adna nekem plusz 1 órát mondjuk délután 3 óra felé amikor hazaesek a munkából és lenne plusz 1 órám mire neki állnék az otthoni teendőknek, azt a plusz órát inkább pihenéssel tölteném el legszívesebben. A barátnőmmel majdnem mindig tudunk találkozni, családommal délután, este együtt vagyok, az a kevés haverom aki van velük a munkahelyemen vagyunk el így más nagyon nincs is.
Persze ha ezeket a plusz órákat a 7 nap alatt össze lehet gyűjteni és ezeket egy nap felhasználni tehát ha egy napomra rátennénk ezt a plusz 7 órát mondjuk egy munkanapra, akkor eltudnánk menni a családdal valamerre kirándulni úgy hogy a barátnőm is velünk tartana :)
Tragikomikus helyzetem próbáltam picit mókásabban szemlélni. De köszönöm az offenzív kommentet, veled egy élmény lehet beszélgetni - már ha lehet, értelmi szint azért meglátszik, a stílusodból kiindulva.
League of Legends-sel tölteném *-* <3
2 meccs belefér!
Ha mindig feladja az enemy 20-nál, akkor 3 is. ^^
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!