Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 órából állna egy napod, azt a plusz órát a pároddal vagy a barátaiddal töltenéd inkább?
Figyelt kérdés
Kort, nemet, indoklást kérek mellé. :)2014. dec. 16. 11:05
1/21 anonim válasza:
Inkább megnéznék egy jó kézi meccset. 20/F
2/21 anonim válasza:
A családommal inkább!
Barátaim nem sok van,haverom annál több.
Barátomat szeretem,de nálam a család az első!
21/n
4/21 anonim válasza:
tanulással vagy otthoni munkával...de persze közben haverokkal skypeon dumálnék...de ha épp a barátnőmmel vagyok akkor ugye vele...tehát ahogy épp kijön...
de ha egyetlen nap lenne...akkor akire épp kijön...
6/21 anonim válasza:
Azt az egy órát észre se vennénk. Álljon inkább 30 órából és akkor mindenre kicsivel több jutna, de ha összevesznék a párommal akkor nyilván a barátaimmal, vayg ha megbeszélünk előre vmit akkor nyilván velük. Ez fordítva is igaz a párom esetében.
21/f
(Nem akarlak megsérteni kedves kérdező, de hogy is mondjam, nem ez az év kérdése :)
7/21 anonim válasza:
Simán a barátnőmmel amikor ott vagyok, mindig úgy szoktam elindulni onnan hogy biztosra hazatudja érni (ne legyen vonat busz ksésés miatt hogy pesten rekedek vagy valami. :D 21/F
9/21 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést, mert a párom is ezt tette, és nem tetszett neki a válaszom és kíváncsi vagyok, hogy mást mit mondana. :D
2014. dec. 16. 11:31
10/21 anonim válasza:
BME-s ki nem szrja le ezt az infót te csíra? Nagyképü car vagy mint az összes ilyen akik azt hiszik h valakik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!