Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért imádom nagyon a cicákat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért imádom nagyon a cicákat?

Figyelt kérdés
Fiú létemre. Egyszerűen megőrülök a cicákért! :D A puhaságuk, az cuki kinézetük,játékuk,viselkedésük,járásuk ahogy lépkednek de nem hallatszik hogy lépnek, a kis lelkiviláguk,érzéseik mind mind annyira szerethetőek. ^^ 19 éves vagyok. De amúgy nekem a lányok is cicák. :D Mindez igaz a lányokra is. Minden lány egy cica. :D Bolond vagyok?

2014. dec. 10. 21:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én is rajongom a macskákért. Gyönyörű, selymes kis bundájuk van, lehet őket simogatni, aranyosan nyávognak. Ugyanakkor minden cicának külön személyisége van, mindegyikük különleges és független. Szép, kifinomult, kecses állatok. Nekem is van cicám, élni nem tudnék nélküle. :)
2014. dec. 10. 22:51
 22/26 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy van ahogy írod! :(
2014. dec. 10. 22:55
 23/26 anonim ***** válasza:
A lovardában mi lett a cicákkal? Ha nincsenek ott akkor lehet hogy valamelyik lovagolni oda járó örökbe fogadhatta őket, nem?
2014. dec. 11. 09:03
 24/26 anonim ***** válasza:
18%

jézusom, mindjárt hányok.

a macskák rohadt dögök, te meg homár lehetsz, hetero férfi inkább tökönszúrná magát, minthogy ilyen stílusban nyilvánuljon meg.

2014. dec. 11. 09:18
 25/26 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy valaki újra szeretőgazdijuk lett. Ebben ringatom magam már régótta.
2014. dec. 11. 11:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Én azt figyeltem meg, hogy jellemzően a frusztrált nőgyűlölők utálják a macskákat, ami nem véletlen. A macskák és az okos nők alapszemélyisége hasonló. Mindketten hasonló evolúciós stratégián vannak évezredek óta: a puha külsőjükkel, eleganciájukkal vágyat ébresztenek arra hogy megérintsd őket, hogy játssz velük, de nem engedik hogy teljesen birtokold és kontrolláld őket mint valami kutyát, ezzel fenntartják a vágyat, jobb esetben rabszolgájukká teszik a gazdájukat. Minden lánynak javaslom hogy figyeljen és tanuljon a macskáktól.
2014. dec. 11. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!