Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért imádom nagyon a cicákat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért imádom nagyon a cicákat?

Figyelt kérdés
Fiú létemre. Egyszerűen megőrülök a cicákért! :D A puhaságuk, az cuki kinézetük,játékuk,viselkedésük,járásuk ahogy lépkednek de nem hallatszik hogy lépnek, a kis lelkiviláguk,érzéseik mind mind annyira szerethetőek. ^^ 19 éves vagyok. De amúgy nekem a lányok is cicák. :D Mindez igaz a lányokra is. Minden lány egy cica. :D Bolond vagyok?

2014. dec. 10. 21:07
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Csak pár képem maradt meg róluk. :(((

[link]

[link]

Kittike és Nyami cica. :(((

Ahj. :(

2014. dec. 10. 22:00
 12/26 A kérdező kommentje:
Még ennyi idő után is képes megsirattatni ez.
2014. dec. 10. 22:03
 13/26 A kérdező kommentje:

A barátnőm is egy cica. Sárga cica, a haja miatt. Annak elenére, hogy ő is nagyon cicás a szemembe is mondta, hogy örül neki hogy már nincsenek velem…

Nagyon féltékeny volt a cicáimra a kis bolond.

2014. dec. 10. 22:05
 14/26 anonim ***** válasza:

Ez szomorú, ami a cicusaiddal történt, én is sírtam volna a helyedben. De majd lesz saját otthonod, ahol annyi cicát tarthatsz, amennyit csak akarsz. A nyelvkinyújtós kép annyira édes. :)

Nekem egy vörös cirmosom van, Marci.

2014. dec. 10. 22:06
 15/26 A kérdező kommentje:

Őket nem lehet pótolni másik cicákkal! :(

Aki megmutatta a nyelvét csucsulás közben ő nyamika volt.

Megmutatod nekem a cicádat?

2014. dec. 10. 22:10
 16/26 A kérdező kommentje:
Kár volt nyitni a kérdést. Most megint depizek a miattuk. :(
2014. dec. 10. 22:18
 17/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ő az én cicám, Marci.

2014. dec. 10. 22:22
 18/26 A kérdező kommentje:

De cuki *-*

Mibe pihent meg? :D

2014. dec. 10. 22:24
 19/26 anonim ***** válasza:
Újságtartó kosárban. Másfél éves. :)
2014. dec. 10. 22:26
 20/26 A kérdező kommentje:

Vigyázz rá nagyon! ^^ :( A cicák képesek anyukájukként szeretni a gazdijukat. :( Engem is úgy szerettek :(

Ezt a bunda színt vörösnek hívják?

Csak mert akkor az én nóricám nem sárga cica, hanem vörös. De a haja színe pedig szőke. Akkor hogy van ez? :D

2014. dec. 10. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!