Milyen ötlet lenne udvari kifutót, cicaházat építeni, és ott tartani elzárva cicákat?
A férjem nem akar benti cicát. Én meg nem akarok kintit, mert a régi cicámat megmérgezték, és nemrég egy halottat is találtunk az udvaron (fiatal állat volt sérülés nélkül, tutira megmérgezték őt is).
Ezért gondoltam egy cicaházra, aminek van zárt és külső része is, de rácsokkal vagy ilyesmi. Mint ahogy a menhelyeken is tartják a cicákat. Szerintetek? Vagy ez hülyeség, és inkább mondjak le az állattartásról?
Szerintem az ivartalanítás alap, szóval csak semmi csajozás...
Az elzártságról meg annyit, hogy na és a szobacicák? Meg a menhelyes cicák? Az enyémeknek sem lennének rosszabbak a körülményeik, sőt!
De köszönöm szépen a véleményedet, írhattok még!
Szerintem viszont ez jo otlet.
Igazabol egy rendes kifuto eleg, ha elegge nagy, vagy rendes, macskabiztos kerites.
Számomra fura lenne,hogy nem velem,egy légtérbe él a macskám.
De ez az ötlet jó,ha olyat építesz és természetesen a napi foglakozást biztosítod a cicának.Nem árt ha egyből 2 cicád lesz így :)
A macska társállat, igényli az ember közelségét, és a macskaszerető ember is igényli a macska közelségét.
Ennél fogva nem látom értelmét egy lakáson kívüli cicaháznak.
De még mindig jobb mint a kinti tartás, lényeg, hogy megfelelő fűtés legyen télen, nyáron meg klimatizálás, nehogy hőgutát kapjanak, megfelelő tér, növények mászókák, játékok, étel, víz, almos, akkor működhet elvileg, de szvsz. gond lesz, lehet nem fogadnak be a csapatukba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!